This made my day

Amanda Hemlig fick post. Det finaste på länge.


Anyone out there?

Min hjärna har slutat fungera. Smålands tysthet och stillhet tar död på all tankeverksamhet. Det är en skön kontrast till Stockholms hektiska puls och stressade människor men vafan. Lite stress är bra för en? Jag längtar efter att sitta på medborgarplatsen dricka en öl och titta på alla konstiga människor. Inte bry sig om att "grannens ungar har minsann varit uppe hela natten" eller " har ni hört vilka som ska skiljas". Bara skita i andra, dricka min öl och snacka skit. Cajsa, jag saknar dig också.


Ja Jävlar

Nu har jag landat. Wow, jag vet inte ens var jag ska börja. Efter en plågsam vecka i Karlskrona blev det fest, på fest, på fest. Och eftersom jag ska spendera min sommar som en tonåring klagar jag inte. Bara tanken på att aldrig mer behöva sätta sin fot på Hyper jag mig lycklig och festsugen. Puh. Hursomhaver. Sofia och Emma ställde till med examenslajbans i fredags (med hjälp av mamma), full fest på Hallarydsvägen 10. Dagen efter blev det öl på landet. Dagen efter blev det ölpicknick på Sofias gräsmatta. Och det är så jag vill leva restan av sommaren. Med öl och noll måsten. Fast bloggen får ju lida för det. Sorry, jag ska bättra mig...


The sweetest thing

Jag har fått ett nytt armband. Fyrtioen riksdaler kostade det. Favorit.


Igår var det nationaldagen

Det firade vi med blågul tårta och hippiefest. Och jag hade min allra finaste kjol. 
What a day!

En tisdag

Cajjan ock jag avslutade dagen med öl och nachos. På en uteservering, precis som jag önskade mig. Det är bra att ha vänner som gillar spontana ölkvällar lika mycket som jag. Hoppas imorgon blir lika fin. Nu ska jag gosa ner i sängen, lyssna på min musik och vänta på Scrubs. Tänk vad bra man kan ha det ibland.

P.S. Jag måste bli duktigare på att ta med mig kameran, och verkligen använda den. D.S.

Jag är bara 21

Och har redan skaffat mig en utbildning. Och ett jobb.
Är det inte lite fantastiskt ändå? Idag är jag självgod.

Breakfast at Tiffany's

På plats, och på riktigt gott humör dessutom. Jag känner att det här kommer bli en bra dag. Morgonen startas med frukost från fiket under oss och Guitar Hero på alldeles för hög nivå. I just love days like this.

Noll

Jag har noll motivation. Det enda jag vill göra är att dricka kall öl på någon uteservering. Här är för varmt för att tänka, för att finnas. Kan inte allt bara vara lätt?

Speechless

Major blogg-svacka. Jag har helt enkelt haft bättre saker för mig. Men nu är jag back on track, typ...Fast jag har inte ett enda vettigt ord att säg. Så, ja. Äh, hejdå.

Nothing but a feeling

But you don't wanna think no more
Passed out on your bedroom floor
I must say that I worry for you
image512

RSS 2.0