Hooligans united

En dag gick jag på fotboll med Lisa. Mitt lag vann, såklart. Sen råkade jag hamna i Fraktion Stockholms medlemsmail.

Hej på mig.

connedicaden

Ännu en skön dag. Började årets solsäsong vid Karlberg med Finey. Jag ska bli brunast i världen. Typ. Sen var det lite slackigt i Vasaparken med David, Johan och diverse "Din mamma-skämt". Efter det gjorde vi misstaget att se skräckfilm på bio. The Haunting in Connecticut. Skit med. Jag som nästan vuxit ifrån att var mörkrädd. Nu är det kört igen. Antagligen kommer jag ligga och stirra på badrumsdörren och vänta på att den ska öppna sig med ett äckligt knarrande. Sen hoppar väl en döing ut ur garderoben med, eller glor in genom fönstret. Typiskt. Ja men godnatt då.

radiobilar

Finey fick med spektaklet på film. Sinnessjukt jävla asroligt.

keeps me alive

Alltså. Jag kan knappt ens beskriva denhär dagen, lätt i topp tio på listan med De bästa dagarna i mitt liv. Gröna Lund med Finey, Tobivän och Martin. Hänsynslöst i radiobilarna, skrattfest i lustiga huset, lunch vid vattnet.  Socekervadd både i munnen, på huvudet, som skägg och hatt. Fyfan vad fint.

Lyckopiller.
 

Regular Retards

En kväll med vin, systemkamera, totalt efterbliven dans och så en liten pölse på det. Fin fredag.

I carry this gun

Jag köpte en keps. Undrar om jag kommer använda den, någonsin? Jag är löjligt snygg i den i alla fall.

Glad fredagsdag.

The things we do

Jag och min bästa Fine är lyckliga över den soliga helgen.

På Gröna Lund kan man snurra och fara,
akta så du inte trillar av bara.
I pausen kan man äta socker som är spunnet,
och gosa med nallebjörnen man vunnit.

Upp i luften sen rakt ner,
jag vill åka mer och mer.
Nere på marken Pandan står,
med fötterna tryggt på jorden hon bäst mår.

(Tozz ville vara med och leka)
Vad är det jag ser?
Är det en elefant som på berg-o-dalbanan åker ner?
Nej vid närmare betraktande jag vet, och ler.
Det är Tozz som far och flyger.
Stackars berg-o-dalbana kommer nog aldrig att åka mer.

Men, vad finns där?


get up, stand up

Förstå hur fint det var med Twopointeight igårkväll. Josie var ett söthjärta och följde med en ensam Panda. Fan vad bra. FAN måste tilläggas. Jag var halvnördig och köpte patch och pin, men ja jag är ju halvnördig liksom.

the monster under my bed

Han ska heta Rasmus, men oftast blir det Pontus. Älskling eller bebis när ingen annan hör. Han vill gärna sitta på mina fötter när jag sminkar mig och tycker att det roligaste som finns är att tugga upp mina tidningar. Också är han en Tennage Mutant Ninja Rabbit. Såklart. Lilla långöra.

that party's over

Påsken kom och gick, jag var sjuk och full den största delen av tiden. Men man får vara femton ibland. Hemma var jag iallafall, och tankade. Fyllde på reserven så man pallar ett tag till och fick träffa alla jag saknat. Mormor bjöd på mumsig påskmiddag, farmor hade bakat en finfin tårta bara till mig, och påskpresenter fick jag också. Många. Prima liv. Men nu är det prima livet slut, Tjockiskampen 2009 har börjat. Jag och mamma battlar i 7 veckor,  X antal centimeter ska försvinna. Förstå att jag ska vinna. Förstå. Hejdå.

Kajsan var snäll mot en sjuk katt.

stackars lilla barn

Fy fan. Allting som kan göra ont, gör ont. Jag är så jävla förkyld så jag förstår knappt själv. Idag har jag nog nått någon slags topp, och hoppas på en ljusare morgondag. Det är gnälligt och ynkligt på Tomtebogatan ikväll, men jag har all rätt .Fy fan.

jailhouse rock

Här sitter jag i min misär. En hals som värker, en näsa som krånglar och en fullproppad kakburk i kylen. Det här kommer sluta illa. Solen skiner såklart, och gör situationen ännu mer outhärdlig. Vågar man sig ut på en promenad eller kommer förkyldningen bara bli värre då? Typiskt.

four minutes away

Min hals dödar mig, det sitter liksom en tennisboll där som inte går att svälja. Skit också. Lugn men sen kväll igår, tur. Öl på Carmen och efterfest i Kristineberg, förstå balkong och öl och gamla godingar i högtalarna. Mjau. Nu ska jag försöka kurera min arma kropp med te och diverse meduciner. Också har jag hört att jordnötskakor hjälper mot vadsomhelst.

I wanna spend all your money

Jag som trodde att helgen skulle gå till spillo och att jag bara skulle ligga hemma och bli tjock. Helt plötsligt ska jag få besök. Trivsamt. Slapp förfest sen får vi se vad som händer. Jag är egentligen förkyld, men alkohol dödar bakterier? Visst?!

RSS 2.0