pass me a bottle

Det blev inget alls av kvällen. Inget inget alls. Sittandes i sängen tänker jag på ett avslutat kapitel, och när det kommer att börja ett nytt? Vem vet. Man blir dum i huvudet av att sitta inne en hel dag. Jag stoppade mig själv när jag låg med huvudet under soffan och pratade men kaninen. Inte okej. Men imorgon ska jag rastas och nu ska jag samla vuxenpoäng med Vår Kokbok. Tjarå.

writing to you

Lördagsmorgon. Jag har parkerat mig i soffan med täcket, frukost, te och film. Min nacke är ett skämt och jag känner mig ganska klen. Något slags morgonsyndrom hoppas jag. Mmm. Lägenheten är väldigt tom utan min roomie, man vänjer sig väldigt snabbt vid att inte bo själv. Men nu ska jag mysa lite i min ensamhet. Sayonara.

here we go

Shit, det är fredag. Igen. Cajjan ska åka på weekend typ och jag, vad ska jag göra? Diska? Prata i telefon? Skriva brev? Umgås med Herr Långöra? Kanske ta tillvara på den tomma soffan med täcke och tv? Mjau. Jag ska i vilket fall springa iväg till Systemet på lunchen och fylla på roséförrådet. You never know liksom. Förövrigt tar min nacke fortfarande kål på mig, det är inte ens roligt längre. Kan vara läge för en kotknäckare eller en fettknådare. Hejrå.

Human after all

Börjar dagen med näsblod. Riktigt jävla asmycket näsblod, för typ fjärde gången i hela mitt liv. Barnslig som jag är tycker jag det är sjukt spännande. Vad hände? Också var det den där gylfen. Gylfen som jag har lyckats lämna öppen två dagar irad. Vad fan hände där?

All this talk of getting old

Tjugotvå år, det firades duktigt. Hela lördagen fick jag leka med Tobi och Fine. Afternoon Tea och Rock'n Bowl. Fantastiskt fint. Förfest med markarydsgrabbar som slutade med att vi hamnade på en äcklig rockbar, där vi drog ner medelåldern drastiskt. På självaste födelsedagen åt vi brunch och blev sinnessjukt speedade på socker. Mums mums. Och nu är jag visst ett år äldre helt plötsligt, men det spelar ingen roll. För jag är fortfarande ung och dum.

let's start a war

Idag är det fredag. Bloodshots och vitlök.


litte big darling

Här sitter jag. Lätt i hjärtat med vår i tanken. Hoppet om vår håller mig igång. Den kommer. Men först ska jag hinna med vitlök imorgon, överraskningsdag på lördag och att fylla tjugotvå år på söndag.

Little darling
The smiles returning to the faces
Little darling
It seems like years since it's been here

doin' time for being young

Helgen med den sinnessjuka bålfesten kom och gick den med. Litervis med bål fattigare, tio blåmärken och en stel nacke rikare. Jag kommer inte ihåg hälften av vad som hände, och det är nog tur det. Vi lyckades verkligen. Vilken jävla fest alltså. Sinnessjukt.

too much is never enough

Bara en dag kvar till Sinnessjuk Bålfest.. Vi har peppat hela veckan och ropat bålfest! lite då och då, och handlat sinnessjukt mycket bålingredienser. Ikväll blir det mat och vin, en liten inflyttningsmiddag bara för oss liksom. Sayonara suckers.


be whoever you have to be

Helgen kom och gick. Med bo's och Ace, rosévin och bloodshots. Och rosévin igen. Helt plötsligt var vi från England och snackade asdålig svengelska med folk. Ojdå. Husomhelst, idag fyller min Sofia tjugotvå år. Grattis honey.


frihighday

Det är liksom fredag, typ bara sådär. Halvsju ska jag träffa Lisa från Gotland, som jag inte träffat på evigheters evighet. Förstå evigheten där. Men jaha, glad fredag då.

hey say hello

Medan Kajsan slänger ihop pannkakor, både i stekpannan och in i munnen, sitter jag och Rasmus i sängen och har det sådär halvmysigt. Imorgon ska han få en fin bur att skutta runt i om dagarna. Oj så bra det blir. Godkväll.

Måndagsonsdag

Alla dagar har blivit fel. Fredagen kändes som söndag och måndagen som lördag. Men nu är det i alla fall onsdag och jag är tillbaka på jobbet. Whoa. Jag tror jag blev lite för slackig de där tre veckorna i småland. Och nu är det otroligt svårt att hitta tillbaka till storstadspulsen, jag har nog glömt hur man gör. Men ja, ge mig några dagar så är jag återställd. Det var förstås lika tråkigt som vanligt att säga hejdå till familj och vänner. Ett tag undrade jag varför jag utsätter mig för det hela tiden. Men hade jag bott i Markaryd hade inte den där charmen med att komma hem funnits. Nu ska jag bli kär i staden igen, med min nye lille vapendragare i famnen.

what's the deal

Ptja. Jag är lat och oinspirerad. Det är nog vad det här handlar om egentligen. Orka, liksom. Snart är jag tillbaka, då blir det sånna där "andra bullar". puss.

RSS 2.0