slip-up

Igår blev det lite svirande ute i stockholmsmörkret ändå. Hyffsat bra kväll trots grannarnas hat. Ursäkta då. Idag hag har firat av helgen med mat på TGIF med Josie och Tobi. Det blev aningens för mycket glass för min del, kräkreflexrena började rycka, men fan så gott. Jag ska träna imorgon igen, och skämmas över min dåliga karaktär. Hej baddräktsbulan. Hejdå och godnatt.

where they

Ikväll dricker vi vin och undrar vad det bir av kvällen. Have fun die young.

got the message

Vad fan är receptposten och varför mailar de mig? Innan var det att jag skulle köpa svamp och nu ska jag banta. Jävla påhopp.

killed by bun

Man skulle kunna säga att jag är hurtigast i världen. Uppe vid åtta både igår och idag, för att gå långpromanader i morgonsolen tills fötterna blödde. Bokstavligt. Men det var det värt. Det är inte många stadsbor som är vakna vid nio en söndagsmorgon. Jag hade gatorna för migsjälv. Nästan. Igårkväll svängde jag ihop en pannkakstårta, bättre än Pettsons, och idag har jag bakat kanelbullar. Overkligt goda. Nu ska jag dricka te och läsa bok. Happy sunday.
you know me well

"som en liten burk sylt med ett kärvt lock, det gör ont i händerna man får slita i flera timmar, men sen när man väl får av locket är det en underbar sylt som väntar"

so close no matter how far

Det var väldigt tomt i mitt rum inatt. Ingen Sofia som låg och snusade, ingen man kunde prata skit med tills man somnade mitt i en mening. Det är inte bra det här, att vi bor så långt ifrån varandra. Jag behöver ju liksom henne. Hursomhelst, helgen var vansinnigt bra och jag önskar att den varade lite lite längre. Hej på dig.

no pavement right under my feet

Fight Club igår. Överskattat. Offrade ett vinglas bara för sakens skull, totalvägrade att en kanadensare verkligen var från Kanada och hittade en väldigt lång kompis på vägen hem.


we crawl on our knees for you

Arbetsveckan är slut. Vi dricker rosé och längtar ut i natten. Jag har förövrigt haft en riktigt jävla asbra dag och den kan bara bli bättre. Nite.


knees are weak, hands are shaking

Det har varit fantastiskt fina bandsläppgrejer på senaste tiden. Rise Against, Social Distortion och Tiger Lou bara för att nämna några. Idag kom jag ihåg vad jag fick reda på för någon månad sen. Twopointeight i April. Im already there.


RSS 2.0