The drugs don't work

Idag är det fredag. Äntligen. Ikväll dricker jag vin med min tillfällige sambo. Skål.

Taberass

Helgen kom. Tillsammans med Tjosan.Jag lekte kock/hemmafru och skämde bort henne med middag och fredagsmys. Akrobatikfylla igår på Ace. Min fina klänning blev dränkt i öl och kletiga shots. Sådär som det ska vara liksom. Synd att helger är så korta.

Whitey Panda

Jag vill så himla gärna ha denhär. Köp till mig.

So you're inbred?

Jag vet inte hur många gånger jag hyrde Son in Law när jag var mindre. Den och California Man var favoriter. Coola killar liksom. Inatt kollade jag igen. Fortfarade barnsligt förtjust.

You know, where your mom's your dad, and your dad's your brother.

hips don't lie

Helgen. Vad kan man säga? Lördagsfyllan började hemma i fönstret. Jag och Kajsa körde fullt ut, efter ett tag kom en My. Vi for iväg till söder, efter lite simmande i tunnelbanan såklart. Väldigt mycket mark kontakt överlag. Cp kväll, cp kul.


Yearbook

Göteborg var helt jävla kanonbra. Hysteriskt roligt med Jossan i tre dagar. Vi mös i slottsskogen, drack mjölk med sprit i, hittade Kim på Sticky Fingers, åkte taxi kors och tvärs, pratade i sömnen, käkade rostade mackor, jag sov som Pippi Långstrump, drack rosévin, ölade och snackade om diverse tigrar. Jag vill åka tillbaka. Snart fortsätter utbytesprogrammet, om 11 dagar kommer Josefine "Nutless" Davidsson till Stockholm. Let's show her a good time.

so long, suckers

Efter den största strawberry daqurin i världen igår, har jag ganska ont i huvudet idag. Men det var det värt. Jag och David hookade upp med en Victor och en Linn för lite öl. Som blev mycket öl. Ännu en kväll jag trodde skulle spenderas i soffan blev helt okej. Mycket snack om damfotboll i hamburger kön och att gotlänningar hatar fastlandsmänniskor och helst skulle vilja stänga av gränsen.

Idag packar jag väskan och tuffar till Göteborg, där Josefine finns. Jag har längtat länge. Det är idag!

RSS 2.0