koka kola-veins.

Finfin spontankväll på bo's igår med Kajsan och Selma. Asgod mat, massor av våtservetter och skitäckliga kolashots.
Nu är det söndag och jag drar till söder för söndagsmys. Hejdå på dig.

it takes two.

Efter bakisdagen från helvetet igår känner jag mig äntligen som en människa igen. En jävligt snygg människa. Nu drar jag till Kajsan och till kiren och till vitlöksmaten. Heddå.

dead boys was sleeping in the ground.

Jag hatar att minsta lilla skitgrej kan kasta mig ljusår av banan. Det rasar och ingenting är bra. Ingenting. Hur svagt är det? Allting sköljer över mig på en och samma gång och vänder upp och ner på allt jag trodde jag klurat ut. Äh skitsamma.

valentine's date.

Jag har en. Med Kajsa. Typ nu. Smell you later fuckers.

hjärtpost.


there's only blank.

Det snurrar runt alldeles för mycket skit i mitt huvud. Och det slutar alltid utan någon somhelst klarhet. Vadfan gör man? Fastän jag vet att man behöver någon slags plan ska jag nog bara sluta och tänka på nu istället. Nu. Det är bra så.

Lördagsfrukost med Kajsan är iallafall en jävligt fin grej som händer nu. Sånt behöver jag. Tackhej.


foodbaby.

Jag är fan sämst i världen på det här. Aja. Helgen betydde matfestival. Sandra hälsade på mig och vi snicksnackade och tuggade mat från all världens hörn, jag är fortfarande tjock. Nu har hon åkt hem och jag vet som vanligt inte riktigt vad jag ska göra med mig själv. Helt ensam, bara sådär. Jag har iallafall fina hemligheter uppradade i köket. Ni ska få se kompisar. Vänta bara.dansar med dvärgar.

Okej okej okej. Elin var här och det var ju såklart fantastiskt. Vin, Fanta, fin utefrukost, tourettes, Ace, kaosfylla och killar utan namn. Jag vill bara att hon ska komma tillbaka, kan hon det tror ni? Åh. Och alla fina brudar var med, lätt värd helg.

födelsedagsdagen.

Mini-temlor, snickerskaka och chokladbollar på jobbet. Överambitiöst och jävligt gott.Jag drack kirbål med två honeys och bjöd på allt det där som är det godaste jag vet.
Sen drack och åt vi vitlök, och skrattade tills vi dog, på bo's.
RSS 2.0