Hej, jag fick min iPhone idag.

img_7226 (MMS)

Pandafejs.


24 and so much more.

Att fylla år är en bra grej. Tröttnar aldrig. Hela dagen är liksom alltid lite magisk, hur gammal jag än blir. Allt började med ett skitfint paket som jag öppnade i sängen, papper överallt, med en kamera i. Wah! På posten kom finaste brevet, så fint att jag nästan lipade lite. Det är tydligen så man reagerar nuförtiden, på allt som känns lite fint i hjärtat. Arielhåret fick lite mer färg och naglarna blev en aning svartare. Både Sandra och Sofia hann hälsa på mig och på kvällen lagade jag vrålgod middag till familjen och mormor och morfar. Tusen kakor till efterrätt, minisemlor också såklart. Sen måste man dricka vin och äta bästa sourcream & sweetchilli chipsen, annars har man inte fyllt år på riktigt. Och så är det med det, pusshej.


Sanatorium.

Söndagsutflykten. Monsterstort askoolt förfallet sjukhus.


Höger hand röd.

På lördagar kan man spela twister och dricka rödtjut. Man fick köra lite turtlesmoves och vända ut och in på sig själv. Idag har jag ont i muskler jag inte trodde fanns. Lätt som en pannkaka.

Waddapp Mahomo?

Jag tänkte väl på nån slags årsresumé först, men det struntade jag i. Så det blir bara lite random från veckorna som gått. For now.

Dra på sig leopardbenen och dra ihop en fest.


Elin kommer såklart och håller låda på ett skidglasögonvis. Bäst.


Oliver tycker det nya aslånga köksbordet är alldeles lagom för att bre ut sig på. Jag läser mest Harry Potter.


Sofia fyller år, då kan man äta en kanelbulle och ge henne paket för att hon är så gylli.


Sen kan man klä sig enbart i Eriks kläder och tycka att man är rätt rolig, bara för att man kan.


Om tio dagar fyller jag år. Shiet.

RSS 2.0