Shoes are a girls best friend

Peter Pan-skor och tant-pumps. Me like!
image245 image246

Jag ska bita dig din jävel

Ibland är Hedda inte fullt så söt och snäll...
image244

Julen är här

image243

Home sweet home

Snart kommer Henling släkten och käkar fläskfile. Vegetarianen i mig får går i ide under julen.
Inget är som hemma...
image242

Den sista klappen

Ikväll köpte jag den absolut sista julklappen för året. Fan vad jag är nöjd.
Jag "fikade" adjö till Cajsa inför julen, också var vi tvugna att släppa ut nördarna inom oss genom alldeles för mycket fotande inne på Wayne´s. Eller geekasses som Cajsa kanske hade kallat oss...?
Det hanns med en kort och iskall promenad till Slussen innan det var God Jul och Godnatt.
Jag kommer sakna staden. Men jag kommer ha det fantastiskt skönt hemma i jul. Längta!

Jump up, jump up and get down!

Igår sa jag och Fine hej då till varandra genom att äta fruktsallad och utföra gymnastiska övningar.
Vi skrattade så jävla mycket att vi tillsist fick ont i både mage och nacke. Fun fun!
image235


Äntligen!

Kenny Starfighter blir film
Johan Rheborg skall nu åter axla rollen som Kenny Starfighter i en kommande biofilm baserad på den populära SVT-serien. Filmen kommer att regisseras av Carl Åstrand och Mats Lindberg och den kommer att utspela sig innan TV-serien. Inspelningarna för filmen kommer att påbörjas i början av nästa år. (FL-Net)

Så jävla jävla roligt, nu väntar jag bara på Doktor Mugg-The Movie!

Nikon = Kärlek

image234

Good Shit

21:00 Kanal5
En Shrektigt God Jul

och hallonte på pinne!

 

Dagens fångst

Besökte Streets Julmarknad en gång till idag, fast denna gången med Cajsa. Mysig julmarknad, och självklart ville jag ha, och köpte, små konstiga saker. Räserbilar att hänga i öronen till exempel! Inte så dumt va?
Och Cajsa fick sin legobit.
image231


Ape

En första skiss...
image230

Kreativitet-ett uttjatat ämne

Idag hände en viktig sak. En härlig sak.
Jag märkte hur glimtar av min bortglömda kreativitet flimrade förbi i min annars så trötta hjärna.
Och nu sitter jag och trixar med logotyper och spånar illustrations projekt.
Allt vill jag göra på samma gång!
Rita, måla, sy (jag kan inte sy?), klippa, klistra, fota, baka, lära mig kodning utan och innan.
Hoppas det håller i sig. Jag vill kunna sitta i timmar och bara rita, precis som innan. Måste måste köpa rejäla tecknings attiraljer, det kan vara pepp nog. Att inte sitta med ett för litet block eller en shitty penna gör mycket.

Ett tecken på min gladhet, min finaste väst!  (eller var det fulaste?)
image229

Och en sak till

Varför i hela helvete bakar man lussebullar med russin i hela jävla bullen?
Alla tycker inte om russin okej?!

Ja det är ett i-landsproblem och Ja det finns de som har det mycket värre
Men för mig, som inte har stora problem annars, är detta ruskigt jobbigt

/ Hon som måste pela sönder sina inköpta lussebullar på jakt efter usla russin

Ett liv utan punkt

Dagen började stressigt Försov mig och fick inte upp ögonen förren klockan 5 i 9 Alltså 5 minuter innan jag ska börja jobba Skit Sen kom skallebanken vid 11, känns som att jag varit ute och druckigt mig redlöst full fastän jag bara låg hemma och kollade på Scrubs
Och punktknappen på jobbdatorn har total pajat, eller nej jag kan använda den, men det känns liksom inte rätt när det bara sitter en ful vit gummigrej där istället för en blank och fin knapp
Så nu provar jag på ett punktlöst liv ett tag Rätt tråkigt och jävligt förvirrande!

Punkt slut

Im not a smelly cat

Åh jag vill ha dem!
image227image228image226

Vonnegut Dollhouse

Ja, jag är kapabel till att köpa skivan utan att ens veta vilka Vonnegut Dollhouse är. Och Ja, så ytlig är jag.
image225

Läskeblask

Jakten på vaniljcola är över. Och det är så gott. Och det är så bra. Och jag är så nöjd.
Ett kärt återseende...
image224

Poppin n rockin!

image223
Gott en måndagkväll...

Kasett

Kan bara säga Wow! Fucking fantastic. I want it bad!
image221image222

Kalasuppdatering

och nu fungerar alla bilder i Femårskalas inlägget. Yup.

En ny liten krabat

Jack, legobiten och rosetten.
image198

Goodeli day!

Busy day today my friends!
Redan klockan 11, efter att sömndrucken försökt kolla på julkalendern klockan 9, mötte jag upp Josse utanför mitt. Sen styrde vi kosan mot Streets Julmarknad (som var över all förväntan!) vid Hornstull och frossade i potentiella julklappar. Självklart köpte jag mer saker till migsjälv istället för att hålla mig till julklappar. Som väntat. Besöket blev tyvärr ganska kort. Men nästa gång ska vi ha mer tid på oss att rota igenom alla stånd med godsaker och ögonfröjd.
Mys! Efter Street sa jag och Josefine tack och adjö och jag sökte mig bort till Elgiganten för att kolla på min ögonsten. Nikon D40. Som nu ska, efter mycket om och men, bli min. Yehaw. Lycka!
Någon timma senare träffade jag Cajsa för en fika. Och det var Coffehouse by George vi glatt betalade för att få våra hungriga magar mättade. Tyvärr blev Cajjan snäppet för mätt och fick pusta ut lite medan vi gick till Urban Outfitters och senare till NK och Designtorget. Fina och mysiga saker överallt!
Och för att drömma mig bort lite skulle jag vilja få alla mina julklappar från just Urban Outfitters. Då hade jag varit nöjd och glad. Inte förren klockan halv 6 var jag hemma i mitt lilla rum igen. Och jag är sjukt nöjd med dagen.

Ett nytt projekt: Söka upp Coca-Cola Vanilla på Grays All American Store uppe på Odengatan. Men jag är väldigt obekant med den delen av staden och skulle behöva en personlig guide för att hitta dit. Någon snäll själ?

Bollvägen 42

På mina stränga och strikta order har Bollvägen 42 startats. Och den ska uppdateras om jag så ska behöva åka till Södertälje och trycka klemmisar i fejan på folk samtidigt som jag rabblar alfabetet för att be om ursäkt. Jag viker mig inte en tum.

Läs och njut


Helgens uppdrag

Urban Outfitters och Elgiganten. Om det inte regnar då såklart.
image196 image197

Femårskalas

I tisdags gick Femårskalaset av stapeln med 110 inbjudna. 25 våningar upp i Sky baren, Skrapan, och jag är fortfarande imponerad av utsikten. Och hela stället. Och allt. Wow. Perfekt.
De kvinnliga Raringarna hade rosa/lila strumpbyxor och svarta kläder i övrigt. Och de manliga hade kostymer med rosa/lila näsdukar i bröstfickorna. Tjusigt.
Efter mycket öl och champagne, bugg-dansande med kunder och agerande av paparazzifotograf tog kvällen slut. Tyvärr. Givetvis inhandlades den obligatoriska falafeln vid 2 tiden. Gott och kletigt.

Några resultat av mitt, Kajsas och andras paparazziarbete:
 

Att drunkna i önskebrunnen

Jag förstår inte. Att skriva önskelista ska ju vara en skitbra grej så att jag verkligen får vad jag önskar mig! Men icke.
På mammas order har jag försökt knåpa ihop en önskelista med alla mina måste-ha-saker och julbegär. Och allt man kommer på när man sitter där med pennan i handen är typ "en bra bok" eller kläder...? Skit. Jag vill ha så himla mycket, men allt finns ju här i Stockholm. Eller på diverse hemsidor. Ett sort minus då är att min mamma bor 50mil från Stockholm och aldrig i hela sitt liv skulle få för sig att köpa julklappar på internet. Eller ens sätta sig vid en dator för den delen.Varför undrar jag? Därför! löd svaret. Min mamma är den mest analoga och it-befriade person jag känner. Men det gör inget för hon brukar fixa det där med julklappar väldigt bra, och utan dator.

Nu är det snart helg, och nu Jobb!

Skräpiga tankar

Nu har jag funderat på det här alltför länge. Det här med sopor och återvinning. Det går ju mycket tugg om att det mesta av våra sopor återvinns och återanvänds, och att man ska vara så jävla duktig och göra det.
Men hur funkar det egentligen?
Om jag snorar eller torkar av nått äckligt med en bit papper och sen slänger det i soporna, mosas det bara ner direkt till nya papper efter det sorterats till ett pappersbruk? Och i så fall var tog snoret vägen? Fortfarande kvar i det nya fina pappret? Eller hur får man bort det från det gamla pappret?
Eller det här med pantning och återvinning av öl/läsk burkar. Alltsom oftast ligger det fimpar, snusar och tuggummi i de gamla burkarna man aldrig orkar panta. Vilken stackars sate får sitta och plocka ur dem? Görs det för hand eller med maskiner? Annars måste det vara ett av de absolut sämsta jobben i världshistorien.
Och hur funkar själva sorteringen till att börja med? Är det någon som får sitta där och knyta upp min sop påse och dela upp i olika kategorier?
"Åh, här har vi mögligt bröd! Det slänger vi i komposten. Och titta här, en tampong! Den bränner vi..."
Eller fuskar de och slänger / bränner allt i samma hög?
Så många frågor, så få svar. Jag behöver ett studiebesök...

Kvällen är räddad

1 påse Juleskum + 1 påse chips + X antal koppar te + 1 bok Harry Potter = Recept på en bra söndag
image179


1:a advent

1:a december passerade inte riktigt med så mycket julkänsla som jag önskat. Det började bra med att jag somnade om innan jag hann se på julkalendern på morgonen. När jag väl vaknade igen insåg jag att jag hade sattn klockan på fel tid och blivit ännu mer förkyld och fick stanna inne hela dagen. Men men, jag ska inte klaga. Två luckor på min söta fina chokladkalender är nu öppna och uppätna, och det får mig att må lite lite bättre.
Jag kanske till och med ska trotsa min rinnande näsa och hänginga humör och träffa Lisa. Gotlänningen som är på besök hela långa vägen från rauk-ön.
Krya på mig.
image178

RSS 2.0