Immun mot väckarklockan?

För andra dagen i rad har jag lyckats stänga av väckarklockan i sömnen. Det är farligt när man lär sig det. Idag lyckades jag i alla fall vakna av mig själv i någorlunda tid, och kom inte försent. Yes!
Vad ska jag nu göra? Köpa kraftfull monsterväckarklocka som ger elstötar istället för en fin signal? Eller betala någon för att komma in och kasta kallt vatten på mig varje dag vid 07.00? What to do, what to do?
Och som grädde på moset och pricken över i är min kära dator kaputt. Alla felmeddelanden i världen har dykt upp under väldigt kort tid, och nu väljer den att stänga ner Windows helt och hållet efter en liten stund. Igår lyckades jag komma in i den under en yttepytte kort stund och kunde kopiera över alla mina bilder till den externa. Puh. Men allt annat då? Hur i helvete ska det här sluta? Och varför var jag inte smart nog att kopiera över allt av värde lite tidigare? Åh, ångest!

Kommentarer
Postat av: cajjan

fuck backup, det är för mesar (; ska vi göra slag i saken och gå och köpa väckarklockor som väcker en på ett glatt och mysigt vår-sätt kanske? :)

2008-01-17 @ 11:07:48
URL: http://helloass.blogg.se
Postat av: cajjan

förresten, datorn kanske strejkar för att den vill bli utbytt.. mot en macbook ;) en svart, eller hur?

2008-01-17 @ 11:58:53
URL: http://helloass.blogg.se
Postat av: cajjan

jag vet inte, jag skulle vilja ha en sån wake-up-light men dom kostar en massa pengar.. en vit, yay, köp en :D svart är för fula människor. eller inte (;

2008-01-17 @ 13:17:39
URL: http://helloass.blogg.se
Postat av: Angelica

Ja den där lilla finessen har jag med lärt mig under årens lopp, it sucks, men det är skönt att få sooooova =)

2008-01-18 @ 02:03:07
URL: http://tallyhoo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0