wild wild wicked, wicked wild

Dessa fina stockholmsnätter.


Sundays at Fridays

Nyss hemkommen efter finmiddag på Friday's. Med Cajjan och Angelica. Väldigt bra söndags sysselsättning tycker jag. Ny tradition kanske? Jag och min gäst tog en välbehövd promenad hem i höstmörkret, diskuterandes grabbar och stadsliv. Vi är ju så lika jag och Angelica. Helt otroligt om man tänker efter. Vi har till och med randiga strumpor samtidigt, kan man säga :) Nu ska vi mysa vidare i mitt lilla hem. Hejrå.

How do you do?


tjugosjunde september

En riktig höstmys dag. Ingen stress, bara lugna puckar. Shopping i gömda guldgruvor, promenad in till stan, pitstop för kaffe på jobbet, paus i kungsträdgården och kvällsmat på sängen. Jag älskar att ha henne här. Min fina Angelica. Nu hör jag vinet ropa. Se you tomollow.


Sinners and Winners

Jag är omåttligt trött på att vara vakna upp med huvudvärk. Ändå blev det så igen. Oh well. Det är ju inte varje dag både Angelica och storebror är här. Good times.

Friday, I'm in love.

Nu sitter jag här med ögonen ikors igen. Dumma vin alltså.

Det smakar bara svamp ju?

Här sitter jag och mår lite illa, överlag. Den där mumsiga grytan jag lagade igårkväll som dagens lunch var inte alls lika mumsig idag. Fy fan. Svampigt och äckligt. Och självklart slog jag på stort och gjorde mat till två dagar. Vilken nitlott alltså. Hoppas Angelica inte är lika känslig, jag ska erbjuda henne resten. Givmild som jag är. Annars är det en bra dag med fint väder. Och alla vet ju att man mår bra när solen skiner. Right? Nu ska jag försöka skölja bort fejk-kött smaken ur munnen. Bläh. Hejrå!

Cupcake cat

Efter att ha köpt finfina koppar för 700spänn (oups!), mötte jag upp Cajsan för lite shopping. Vi råkade gå inom Muffinsfabriken, och Cajsa blev glad som ett litet barn när hon fick se alla sötsaker. How sweet. En banan/choklad muffin senare gich vi till Sivletto, där vi inte fick vara riktigt så länge som vi önskar. Typiskt. Nu ska jag hämta Angelica på stationen. Hepp!

Längtar och väntar

Ikväll rullar Angelica in på Centralstationen. Jag ska ge henne en massiv kram, för jag har saknat henne så. Varför kan hon inte bara bo här då? Dumt.

By my side

Spontanvin en onsdag. Ack så fint. Nu är hösten här mina vänner.

Lätt som en fjäder

Hemma efter en såndär sjukt bra dag. Humöret och arbetsmoralen har varit på topp och dagen svischade lätt förbi. En riktig arbetsmyra har jag varit, och man mår bra när har varit duktig. Mhum. En promenad hann jag klämma in innan jag kom hem, i den mysiga höstsolen. Klapp på axeln. Nu ska jag fortsätta min toppendag med Kajsa och vin.
It's all good.


En liten Kajsa

Kolla vem som tittar fram när jag sitter och jobbar, vilken smygare!


18 628 dagar

Min pappa fyller år idag. Han är en fantastiskt fin och rolig lurigfax. Grattis pappa.

Low

Allting känns bara obekvämt. Byxorna är fel, stolen är antingen för hög eller för låg, tröjan är för kort, hooden fastnar överallt. Ont i magen har jag också såklart, jävlahelvetesfan. Det är den som pajar allt. Ballongig och obekväm. Suck suck suck. Jag skulle behöva låsa in mig själv idag. Till och med håret är skit. Det enda fina är mina prickiga strumpor. Ikväll ska jag väl ändå kunna släpa mig ut på promenad, jag behöver det so bad. Får jag gå hem snart eller?

23 September

Idag är det tisdag. Jag snörvlar vidare med min evighets förkyldning. Sju veckor är inte okej. Nej. Jag har inget annat vettigt att skriva om. Så det blir bara lite förkyldnings-gnäll såhär på morgonkvisten, i väntan på kaffe. Nu ska jag snyta mig. Gnäll.

Shrooms

Okej, varför får jag kontinuerliga nyhetsbrev från svampbutiken.com? Kan någon förklara? För jag förstår ingenting.


Lay down on the ground

Jag ska, jag ska, jag ska släpa mitt ass ut på en långpromenad ikväll. Jag får inte vara en lat jävel. Nej, jag får inte.



Edit: Jag kommer vara en lat jävel. Men jag har jobbat över, då får man vara lat. No way att jag går långpromenad själv i höstmörkret nu.

Mäktigt

Jag ryser och blir helt uppfylld av det här, jag vet liksom inte riktigt vad jag ska göra med mig själv. Metallica kommer alltid att vara Metallica. Det är läge att köpa skivan.

But we sure do look good

Helger tar slut så fort. Speciellt när man har roligt, klyschigt nog. Sofia är påväg hemmåt igen. Fastän jag tyckte att hon skulle stanna föralltid. Ja. I fredags blev det lite för mycket vin. Det slutade med att vi vinglade runt på gator och torg, satt en stund på en kajkant och snackade kärleksbekymmer med killen i Pölsemannen-vagnen. Ja jisses.

Hello, I love you.

Hey ho, let's fucking go.

Happy thoughts

I'll think of a mermaid lagoon, underneath a magic moon.
I'll think I'm in a pirate's cave.
I think I'll be an Indian brave.

Drinkmix

Två lådor Red Stripe anlände till kontoret efter lunch. Nu är det fredag. Oj vad jag trivs. Sofia är snart påväg till el stockholmo och vi ska skaka loss på Fineys födelsedagsfest. Jag ska blanda öl och vin, vi får se hur det går. Det visar sig antagligen imorgon. God fredag.

I have a melon in my rucksack

Gårdagens.
Finey fyllde 23år. Jag och Tobias överraskade med pysselkväll och bakade grodor i grönglittrig lera. Fantastiskt fint underskattat nöje. Jag önskar att jag hade ett helt rum fyllt med bara pysselsaker. Åh. Vilket dröm.

Dagens.
Efter en smockad dag på jobbet gled jag hem till lilla Cajsa med en överfylld matkasse. Det svängdes ihop fruktsallad som skulle kunna mätta en mindre befolkning. Vi satte i oss näsan alltihop, såklart. Den där spärren "ät inte mer nu för då  spricker du" finns inte riktigt. Aj. Till frukten tittade vi på FernGully. Mysfilm, med lite för mycket sång. Nu ska jag slänga mig i sängen och bara ligga stilla, min överfulla mage behöver det. Pussgodnatt.

Ha den äran

Det är en väldigt söt människa som fyller år idag. Josefine heter hon och jag tycker om henne otroligt mycket. Grattis, sockergrynet.

En gammal bild på grynet och mig.

Prickig korv

Usch. Idag är jag en slusk. Inte nog med att jag upptäckte fula fläckar överallt på min älskade tjockiströja, när jag redan hade kommit till jobbet, nu efter lunch har de utökats med x-antal fler. Min chili con carne bestämde sig för att skvätta på hela mig, den gurkvita soffan och på bordet. Jag är en riktig klant. Och jag hatar äckliga fläckar. Tyvärr är det inte läge att springa hem och byta, så jag får se sluskig ut tills ikväll. Hejdå från en kladdmaja.

Älsklingsord

Gräddnos. Sockergryn.

Väldigt öfvre

Raring Open gick av stapeln för första gången. Cheferna och några av kunderna gick 18 hål på Haninge Golfklubb. Väldigt mycket Öfvre med ett slott som klubbhus. Lilla jag fick följa med som förste golfbilskörare och kaffetant. Haha! Det passar mig ganska perfekt, då jag har en förkärlek för saker man kan köra och väldigt gärna dricker kaffe. Min lilla golfbil gick som ett skott mellan banor och greener. Och de som spelade blev såklart glada när jag kom med kaffe, kexchoklad och energidryck. En sjukt otippad dag som avslutades med öl och finmiddag i slottet. A nice day at work, huh?

Vantar och kalla vindar

Iklädd mina tumvantar mös jag iväg till jobbet. Den första vantepromenaden för säsongen. Och nu sitter jag här och både fasar för vintertider och myser åt hösttider. Att få sitta invirad i sitt täcke framför tvn utan att gå ut på en hel dag, och slippa att ha dåligt samvete för att det är fint väder ute. Det gillar jag. Helst skulle man ju inte sitta själv där i soffan. Kom och mys med mig.

Hej lilla vän

Jag fick en ny liten kompis av mamma i "marknadspresent". Den gör mina nycklar sällskap och plingar väldigt fint med sin bjällra.
 

Lilla fågel vit

På Ink Bash införskaffade jag och Cajsa varsin sockersöt klämma. Min gick givetvis sönder typ en dag senare. Men nu har jag lagat den lilla krabaten och oj vad fin den är. Favorit.

Karuseller och karameller

Tillbaka i Stockholm efter den årliga marknaden. Det blev mycket öl och älskvart sällskap. Kvällarna bestog av att hoppa runt på ett alldles för trångt dansgolv och kramas med alla jag inte sett på länge. Mjau. Jag var riktigt dålig på att dokumentra bonnafesten, men min fina Sofia fick jag med på en suddig bild. Hennes tröja också. Och migsjälv, för jag såg så väldans fin ut i spegeln. Puss.

Dumma rara

Jävla fina Fredflare shippar inte till Sverige. Skit, skulle jag vilja säg.


Broken face

Ögonen rinner, näsan rinner, huvudet värker, kroppen skriker. Om tre timmar sätter jag mig på tåget, hur ska det gå? Hej och hå. Till min hjälp är hela väskan full av meducin. Jag skulle hellre haft en väska full av godis och tröstat mig med. Men att vara förkyld och bli tjock på köpet håller inte alls. Åksjuketabletterna jag köpt ska visst göra en trött, så förhoppningsvis slocknar jag en stund. Vilket jag brukar göra. Nog med löst snicksnack för idag. Hejdå.

Mon cherry

Körsbärsklämman, en halvny bästa vän. Mumsigt.

Tio.Tretton

Ny dag, nytt stadie i förkyldningen. För det första höll den mig vaken hela natten, nu har jag ont på varje centimeter av min arma kropp och skalle, och det visslar lite suspekt i min näsa när jag försöker andas med den. Aj, det är väldigt synd om mig. Jag tröstar mig med att jag är utomordentligt snygg idag, faktiskt, trots alla äckliga basilusker. Mjau. Ingen onsdagsöl med Caj blev det heller, då vi båda var trötta och klena. Lika bra det kanske, alkohol och förkyldning är väl inte helt ultimat. Nej. Imorgon ska jag åka tåg i 4 timmar med rinnig näsa, det ser jag sjukt mycket fram emot. Not. Jag ser mer fram emot när jag väl är hemma och pussar på min mamma och pappa, och äter förbeställda tacos. Det bestämde jag för flera veckor sen. Planering kallas det. Tack och adjö.

I love my job

Klockan åtta satt jag ensam på jobbet och gjorde bildarbete. Sjukt nöjd med mig själv, såklart. Hela styrkan är snart på plats, och Anna var väldigt fin och gjorde en chailatte till lilla mig som jag nu sippar på. Och The Kooks rullar i högtalarna. Bra start på dagen. Vid fem ska jag klippa luggen och beställa ny blonderingstid när jag ändå är där. So long!

We should stay here, it's nice here

FernGully- den sista regnskogen var den enda filmen, tillsammans med Änglahund, som jag hyrde när jag var liten. Alltid, alltid. Mamma och pappa tyckte såklart att det var lite löjligt att inte hyra en ny, men jag var mycket bestämd. Jag blir så nostalgisk att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Änglhund fick mig att gråta, varje gång. FernGully fick mig att skratta, varje gång. Nu har jag äntligen hittat båda på discshop.se. Åh. Guldläge?

Here comes another day

Måndag igen. Utan den där "måndagsångesten", jag är istället ganska tillfreds med att vara tillbaka för en ny arbetsvecka. Jag har varit snäll mot migsjälv hela helgen och haft mysfrukostar tidigt om morgonen, tittat på tv, lekt lite med Cajsa, tittat på bio med Fine&Tobias och tagit det allmänt lugnt. Välbehövligt. På fredag åker jag dessutom hem för en blixtvisit i Småland, en liten morot att längta efter. mjau.

Postad omsorg

Vilken mysmorgon. Finfrukost med te och smarriga knäckebröd. Efteråt låg jag på sängen och pratade med mommy dearest i telefon. Som är världens finaste, och tar hand om mig och min förkyldning trots 50 mils avstånd. Med hjälp av posten. Jag saknar dig mamma.

Fönsterflickor

Några Red Stripes i ett lite för kallt fönster, det var kvällen igår. Som ett mysigt avslut på sommaren. Jag kände mig mest sjuk och matt. Tillsist kapitulerade jag och åkte hem till min varma säng istället. Men fin kväll ändå.

Tjena

Vi dricker rosa bubbeltjofräs på jobbet. Jag vet inte riktigt vad vi firar. Att det är fredag förmodligen. Mina ögon går i kors efter typ två glas. Inte för att jag känner mig speciellt full, utan för att vin gör så med mig. Inte helt okej. Men gratis är gott.

Jag bara kräker ur mig blogginlägg idag, duktig katt.

Vianden castle

Mumsigt slott, som säkert har en massa lönngångar och gömda vrår.
Jag gör nämligen regelbundna slott-googlingar. Jag vet, jag är ett freak. And you like it.


Ett humlebo

Tycker ni inte att jag, och alla mina fina saker, hade passat väldigt bra in här? Åh, fan.

Touch me I'm sick

Det här med att vara förkyld. Att behöva dricka treo varje dag, hosta i flera veckor och snyta sig varannan minut. Det håller inte någonstans. Jag tycker synd om mina kollegor som för stå ut med mitt eviga rosslande. Måttligt roande. Men jag är för lat /dum för att gå till doktorn, finns det ingen magisk huskur som kan bota mig? Uäck.

Femte september

God förmiddags fredag! Jag har en finfin dag med lagom mycket jobb och Street dogs, alldeles för högt, i öronen. Riktigt peppad på att ha en sjukt bra fredag/kväll. Hoppas det håller i sig resten av dagen. Jag hungrar såklart redan efter lunch, då jag även ska passa på att kila till systemet. Öl, mjau. Jag har nog inte så mycket mer att tillägga. Thank you and goodbye.

Fancy a cup?

Den här godsaken är påväg till mig. Dubbel mums.

Det är någon...

...som fyller år idag. Puss på dig.

Tredje gången gillt

Idag kommer att bli en toppendag. Det känner jag, ända in i märgen. Ett långt peptalk med min fina Sofia igårkväll gjorde allt mycket bättre, och det känns som om jag kan klara av vadsomhelst. Usch, jag saknar dig alldeles för mycket. Och behöver dig ännu mer. Min klippa. Som grädde på moset har jag en lunchdate med Fine, som jag har sett alldeles för lite av på sistone. Mjau. Put on your smileyface!

Det luktar jul

Jag sitter och dricker honungsvatten med mjölk och kanel. Det är ett försök att lätta den äckliga hostan som aldrig tycks försvinna. Jag känner mig sjuk och klen och sådär hopplös. Det river i kroppen på mig och jag vet inte riktigt vad det betyder. Vad är det som är så jävla jobbigt egentligen? Shape up.
Jag tror att jag behöver ett hem, en fast punkt. Där jag kan dra mig tillbaka och skita i det mesta. Inget dumt rum, utan något som är mitt. Helt och hållet. Ja, det är tur att jag inte har några planer ikväll för jag hade varit ett uselt sällskap. Minsta förkyldning drar mig i botten, och det är mest synd om mig i hela världen. Hejdå då.

RSS 2.0