she moves in her own way.

Sista augusti. Det betyder att sommaren officiellt är över. Jag gillar det inte alls. Min sommar var fantastisk på så många sätt. Fina människor, ljusa och sena nätter, bekymmerslöst och galet. Jag hade kunnat lägga upp tusen bilder och skriva en hel roman men här är i alla fall en smula av kakan som var min sommar. Ledmotiv Kings of Leon–Sex on fire.

27 juni. Bjuder på somrig middag.


4 juli. Hittar sommartrötta tigrar hemma i Småland.


15 juli. Målar läpparna knallröda och bjuder in vänner som sitter i mitt kök hela natten.


22 juli. Drömmer mig bort i mammas fina kokbok och bakar cupcakes.


25 juli. Sitter på Eriks balkong, som så många gånger förut, innan vi åker till Helsingborg.


27 juli. Sitter På Sandras altan till klockan 7 på morgonen. En utav de bästa nätterna.


1 augusti. Tillbaka i Stockholm med min vapendragare arm i arm.


23 augusti. Åker på slottstur med två favoriter.


25 augusti. Går på fest med temat Sommarsorg och dansar mig svettig på Ace.


29 augusti. Avslutar med att spela tennis mitt i natten med Kajsa och GB Gubben. Sweet.skit i dem nu, det är bara du.

Jag kramade ur den sista droppen sommar, hela helgen. Speciellt igår, med Kajsa och Selma. En helt tokig natt med bloodshots på Bo's och stulna öl på Gåsen. I slutet satt vi på trottoaren, nästan hemma, med en GB gubbe och varsitt tennisracket. Innan läggdags tog vi en match på innergården, bara för sakens skull. Fantastiskt.

going out the door

Mycket på kort tid. Halva släkten var här, vi mös i två dagar. Nästan tre. Afternoon tea, strosande, ätande, shoppande och en brakfrukost. Nam. Sen var det InkBash och Formex, allt på samma gång. Nu tar vi igen oss med vin. Och jag fick en present! Finaste patchen.


Château de Chenonceau

Chateau de flaflafla. Där tänkte jag flytta in. Oui?

Fieldtrip

Igår. Vaknade upp och kände mig som hemma i Fine och Tobis soffa. Vi strosade på söder och satt på uteservering. Pratade om kungahuset och rena bussar. På kvällen blev det filmtittande och kaninklappning. Idag. Slott, slott och Sigtuna. Lilla Steninge och stora Skoklosters slott. När ska jag få flytta in i mitt? Åh.

paper doll

De senaste dagarna har inte varit så jävla ljusa och fina direkt. Inte för mig i alla fall. Så fort det är någon som är sjuk så blir jag det också, det slår aldrig fel. Jag har i princip bara suttit med vidöppen mun och svettats och snytit mig sen i söndags. Skit kul. Verkligen. Och som grädde på moset så är min telefon stendöd. Det är också skitkul. Bra dagar.

luften är fri

Dagen känns ungefär som jag ser ut. Ljus och fin. Ikväll är det mysgrillfest på söder, och nu ska jag smaka på luften med Kajsan en stund. Hejrå.

Noise injection

Äntligen hände det där jag väntat på sen gymnasiet. Jag köpte Rise Against biljetter, till Köpenhamn spelningen. Hur fint är inte det? Ja jävlar vad jag längtar.

en helt vanlig dag

Onsdagsfylla. Hemma med en nyöppnad vinlåda och en David. Vi kör Colgate hela kvällen.

glömd pärla

När han gör hennes klänning av grädde och strössel. Hur kunde jag glömma? Älskar.

moments that lasts for a lifetime


keeping my darlings

En promenad och en youghurtglass, en fullmåne och en skräckfilm. Det var en fin kväll, lite slappt på innergården sådär. Men fyfan vad jag önskar att jag var hemma. Det gör ont i hela mig. Fyfan.

with an achin soul

Onsdagskvällar är fina att spendera i en lägenhet på fjärde våningen. Vi satt på en kudde i fönstret, snackade skit och drack upp den sista skvätten rosé. En torsdagskväll som den här tittar jag på Ryan Reynolds och äter jordgubbar med mjölk. Namnam. Och imorgon är det helg. Förstå!

on a leash

Jag är ingen hundmänniska. Alls. Men om jag någongång, någonsin ska ha en så ska de vara en Eddie-hund. Så är det bara.

truth or dare

Helgen blev helt skadad. Som vanligt när vi är i farten. Det började med Sanning eller Konsekvens hemma i soffan och slutade med vilt vinglande och sjungande påväg till Max. Däremellan dansade vi oss äckligt svettiga på Ace, tog tusentals kort,slog kullerbyttor utomhus, klättrade inomhus och hade påskägg på huvudet. Typ. Hejdå sommarlovet.

RSS 2.0