minus a

Det är fan fredag igen. Veckor har gått och jag har inte fattat att det snart är jul. Men det är ju det, tydligen. Ikväll har jag och Manda kokat knäck. Asgod jävla knäck. Vi missade formarna en eller två eller hundra gånger, men vad fan gör det? Nam nam.


hej

Jag försökte gå igenom tunnelbanespärrarna och öppna lägenheten med visakortet. Lite trött kanske? Nejdå. Snart kommer Manda och jag lagar avokadosoppa och lyssnar på Ebba Grön. Färgkoordination, yes. Hejdå.

it's not that big of a secret

Slöa knivar med sjukaste tjejen, Twopointeight och The Germs. Ölen kastades åt helvete och skosnören knöts upp. Värd kväll trots vissa telefonköer och killar på tjejtoan. Kajsa visade sin finaste "get down-dans" och Shanean var ju inte helt jävla ful ändå. Godnatt.

burger bacon carpet

New York. Jag vet fan inte ens var jag ska börja. Det var ju fantastiskt, såklart. Vi gjorde allt och varje dag kändes som en vecka, på ett bra sätt. Elin och jag var ju helt jävla synkade som vanligt och skrattade mest åt allt hela tiden. Till och med efter att ha fått åtta liter cola utspillt över byxbenet eller när vi hela tiden snubblade på trottoarkanter. Mest av allt vill jag åka dit igen. Sitta på fik, dricka öl på Motor City eller bara mumsa på en pretzel i Central Park. Men nu är det tillbaka till verkligheten som gäller, med hundra nya cp-uttryck i bagaget. Get real.RSS 2.0