26 oktober

Kaninungen fyller ett år och många fina namn har namnsdag.


mirror mirror

Swahili Bob fest. Jag safe:ar som fan. Nu kör vi!


fredag för fan!
so anyways

Något slog slint i huvudet på mig, jag städar. Jag dansade runt med dammsugaren och tog tag i köket, som kan ha varit orsaken till hela svininfluensagrejen här i världen, och kokade till och med disktrasan. Husmorsknep. Majgawd. Ikväll kommer Manda hit och lagar mat med mig, och ännu lite senare kommer Sofia och Johanna. Vilken dag! Nu ska jag, nog, kanske, hoppas jag, ut på en promenad. Heddå.

lilla emman

I onsdags fyllde min Emma år. Hon fick en godisbox av mig, synd bara att jag inte är där och äter upp den med henne. Men om två veckor åker vi till Buyaharbor. Då jävlar.

hej näcken

Fredag. Vi tar en öl på jobbet och jag längtar hem efter mina mjukisar. Jag har absolut ingenting planerat den här helgen. Jag ska bara mysa och måla på Mandas skor. Jag behöver det. Sådetså.

En extra stor jävla puss till den som förstår min ordlek.

my favourite monster

Igår: Mys mat kväll på söder, jag var mätt så jag knappt kunde andas när jag skulle försöka ta mig hem. Puh. Men ack så fint att spendera fredagskvällen i Fine och Tobis soffa.

Idag: Frukost på Saturnus med Kajsan. Det borde man göra varje lördag. Mums mums.somliga går...

...jag bara ritar. Klara för avfärd. Tut tut.18 kilo karameller

De finaste 5 minuterna i svensk filmhistoria. Det ser så gott ut att jag dör lite. Eller mycket.


sjätte oktober, det är kallt.

Här sitter jag, i min kreativa hörna i köket. Iklädd den fulaste men skönaste tjocktröjan jag äger. Jag ska egentligen tvätta, men varför göra en tisdag tråkigare än vad den redan är? Nej. Jag ritar på skor istället, och längtar efter Köpenhamn och New York. Det gör jag mest hela tiden i och för sig. Tjarå.

samhall

Igårkväll blev skitbra trots en rätt seg start från mitt håll. Manda och jag trillade in på Ace och dansade satan. Vilket känns ganska illa i mitt knä idag. Märta 85, hur står det till? Vi hittade folk med bekanta ansikten/afron och snackade en jävla massa smörja. Det slutade återigen på McDonalds, men den här gången med att jag matade en kille med cheeseburgare och fick saltgurkan i belöning. Fint gjort av mig. Nu ska jag åka och träffa lilla Manda igen. Heddå.

barbie's dreamhouse

Snälla rara underbara. Låt mig flytta in.

Gomorrn du

Igår var det fredagsölkväll på jobbet. Massa mat, öl, hotshots och quiz. Asbra.

Idag har jag på mig mina finaste strumpor och åt fin frukt frukost. Det får vilken morgon somhelst att bli lite lite bättre.

Just nu sitter jag på golvet med Rasmus, han vill gärna gnaga på allt och jag säger att han inte får. Ja, ungefär så.

sweet sweet death

Ikväll bakar jag tjockgladkaka, går in mina nya skor, kladdar i ritblocket och lyssnar på mustiga höstballader. Fan vilken fin dag alltså.

RSS 2.0