älskling.

Han finns på NK. Han och hans storebror. Jag och Josefine gick och hälsade på honom idag.

Det är den lille jag håller i famnen. Den store ska bo i min soffa någongång, när jag blivit miljonär. Vi ska titta på Vem vet mest och äta bruna och vita nappar ihop. Åh fan.

svanunge

Hej. Jag vill bara visa att mitt hår numera är löjligt fint långt. Ja jag ser lite lätt bajsnödig ut på bilden men fan vilket hår! Great success. Hej då.

i can't tell you why

Om exakt en vecka fyller jag år. 23. Och jag längtar, precis som jag gjorde när jag var en liten pandaunge. Det är magiskt med födelsedagar och jag skiter i att jag blir äldre. 23 kommer bli det bästa året någonsin, det känner jag på mig. Efter jobbet plockade jag upp min födelsedagspresent till mig själv. Finfint.

another saturday night

Ja, jag lever. I allra högsta grad. Kvällarna består väl mest utav vin med Kajsan just nu, och det trivs jag med. Jävligt mycket faktiskt. Jag längtar såklart hem hela tiden, men det blir lättare och lättare. Som tur är.

Ikväll blir det italienskt med Kajsan som gäst. Mmm!

drinking booze for breakfast

Ojdå. Det var visst jul och nyår och allt det där tjafset. Helvete vad vi har hållt låda. Nyåret var mitt bästa någonsin och juldagen inte långt därifrån. Fy fan alltså. Och nu är jag förkyld såklart. Lätt värt det.


RSS 2.0