tjugonionde november.

Helgen blev oväntat bra. Nu kör vi måndagen.

Började dagen med att känna in min nya plats i vår fina kökssoffa. Älskart. Man borde äta lussekatt till frukost varje dag. Ja, det borde man.


En annan sorts katt höll mig sällskap, tills han blev för uttråkad förstås.


Ett tag tänkte jag gå ut en runda, men solen höll i sig i ungefär fyra sekunder innan det började toksnöa igen. Då kom Sofia och drack kaffe istället. Hon har galet lockigt fint hår och ritade hus på min inköpslista.


Såhär gör man när man "kurar skymning". Behöver jag ens berätta hus asbra min nya plats i soffan är?


Mamma rensade bland gamla kokböcker. Denna kan vara den bästfulaste boken jag sett på länge. Fyfan vilken guldklimp. Yes, 1987.


Senare målade jag naglarna lila och såg tv-serier med den där Erik. Mysmåndag.

Stay gold, ponyboy.

Hur jag än tror att jag är, och hur mycket jag än vill vara en person som bara kör och låter hjärtat styra, så kan jag inte sluta med att smula ner allt i partiklar. Tänka sönder varenda steg och vända och vrida på varenda jävla sten tills jag varken vet ut eller in eller vad det var jag ville från början. Grejer som borde vara så enkla. Det där med att kanalisera och fokusera och hitta "just det där" finns inte. Alls.

Sånt som bara funkar efter midnatt och som får en att tappa andan bara lite.

Teardrop.

Eld och lågor.

Det ashemliga projektet. Födelsedagspresent till Hegge som sen fick en svart ram och vita snören. Festligt. Pass på!

Klara Vild.

De senaste i raden av skor, det finns en massa luftballonger och diamanter och paket och spindelnät och ballonger på andra sidan. Grattis lilla Klara.

Vi är inte riktigt kloka, men det gör ingenting.

Det är väl inte någon som kommer ihåg speciellt mycket av lördagen egentligen. Men 25års fest för världens bästa Hegge var det iallafall. Allt var kaos åt helvete men så jävla roligt på samma gång. Vi lämnar det så.

men skruva upp volymen då för helvete.

Pretty Whores.

ett fullvuxet barn.

Årets adventskalender. Det är godis och leksaker i den. Mmhum!

projekt sockerskalle.

Den nya grejen är visst sugarskulls. Jag hoppas det blir tusen till, alla olika och asroliga att göra. Pepp!

Josefine.

Och du, min vän, var pricken över i:et och grädden på Stockholmsmoset.

incurable ills, unkillable thrills

I torsdags drog vi till Stockholm, Sandra och jag. Som en liten paus liksom. Jag fick träffa nästan alla Raringarna och röka pipa med chefen. Också handlade jag upp alla mina pengar på fina kläder, jag är tokig.

I fredagskväll drog vi hem till Kajsa och Dadde på "Flytta ihop-fest" och det första jag hittade var migsjälv i en tuggummirosa ram. Så fint.


Vi satt mest i sovrummet och drack kirbål medans folk ritade koalor på toadörren. Vid ett-två åkte vi tunnelbana i en hel livstid innan vi däckade i Highvalley. Bra kväll.


Nästa dag luffade vi runt på stan och köpte grejer vi sett dagen innan. Som typ den här skitsnygga skjortgrejen jag försökte ta kort på men träffade golvet istället.


Vid 6 åkte vi till Kajsa igen för lite brud/disco/rakamakafon/dans-förkrök innan den skitstora Swahili-festen.Där drack vi billig öl och såg koola ut i nya kläder innan vi tröttnade och mötte Lotta på söder istället.


På söndagen var vi såklart dödströtta och mös ungefär hela dagen med mat och Lotta och chips och film. Finaste helgen på länge, fastän vi nästan bara hade råd att äta nudlar. Hejdå Stockholm.

give me a ticket for an aeroplane.

Tjena. Jag och Sandra är i Stockholm, snart ska vi ut på stan och köpa snortajta skitsvarta jeans. Sen ska jag kramas med alla på Raring. Fyfan vad bra!

RSS 2.0