Stop! Create!

Jag jobbar med en hemlig grej. Jättehemlig. Fyfan vad hemlig den är. Det började vid 18 igår och pausas nu. Jag känner mig skelögd och asnöjd. Dags att lägga av och titta på riktiga människor istället. Adjö.

Amanda dagen.

Namnsdagen började rätt bra, fastän jag känner mig som en klen och sjuk liten panda.


Sen körde jag och mamma rakt ut i ingenstans. Där kan man hitta granris tydligen, men alla fik som ligger därute är sällan öppna på tisdagar. Glöm aldrig det.


Min lilla mamma har en Musse Pigg jacka som hon köpte i Disneyland Paris en gång, den kan man ha när det är lite höstigt sådär. Gulligt.


Sen råkade det bli så att jag fick mina nya kängor idag. Praktiskt.


Jag var såklart tvungen att prova mina nya höstkompisar med alla kläder jag hade i garderoben. Det är så man måste göra förstår ni.


Jag behöll kängorna på resten av eftermiddagen och bakade småkakor med Daimkulor i. Fyfan vad gott. Nu ska jag ta hand om min dumma hals och dö lite i soffan med täcket. Puss.

Eh, hej.

Helgen. Började med överjävligt god smörgåstårta hos Sofia i fredags. Lite vin, lite tv och lite mittinatten te med Sandra. Fest i lördags, proppfullt med folk men ändå pratade jag knappt med någon alls. Snygg var jag i alla fall och bakfull som en idiot har jag varit idag. En söndag full med sovande och mat och täcket i soffan. Hyffsat. Eh, hejdå.

puss på dig mitt stora lurviga kattskrälle.


on your way now, aren't you babe?

Det är det här som händer. Ungefär.

Jag har upptäckt hur jävla fint det är att vara utomhus. Helst vill jag dra mössan långt ner över öronen och sitta i skogen och äta clementiner varje dag. Eller springa runt sjön och vara duktigast i världen.


Ibland är Sandra med, hon är söt.


Jag älskar hösten det här året. Men det börjar bli ruskigt kallt. Det tycker kaninen också.


Oliver myser runt så som bara han kan och somnar lite överallt.


Emma fyllde år. Hon fick en vitchokladtårta av oss, och ett hösthjärta av mig.
Nattugglan i mig har tagit över totalt. Jag sitter uppe halva nätterna, kladdar med alla mina pennor och älskar det. Helst vill jag ha näsan i en chipspåse varje dag men så kan det ju inte gå till. Långt fint eldrött hår har jag också förstås. Puss.

RSS 2.0