just us

Vi är väl lite speciella Tobi och jag. Lite bara.

katter, makaroner och cigg

Igår, eller igår och idag heter det kanske, satt vi på Sandras altan hela natten lång. Klockan 8 imorse kom jag innanför dörren efter att ha suttit på fiket en timme med Johannes och Simon. Vi skrattade konstant i 12 timmar och gav oss inte försen ölflaket var tomt. Vi åt stuvade makaroner mitt i natten, klappade klängiga kattungar, snackade om allt och ingenting, tömde roséboxen och såg på när det blev ljust igen. Det är magiskt med sommarnätter. Det är sånt här jag lever för.


Alla bilder efter 5 på morgonen är typ suddiga. Så konstigt.

Amanda Longstocking

Det händer ibland att jag upptäcker mina fräknar på nytt. Typ några gånger om året bara. Som idag, jag har ju faktiskt prickar i hela ansiktet. Och lite varstans och överallt. På sommaren blir de sinnessjukt många och synliga. Det är finurligt det där med fräknar. Undrar om det är det första folk tänker på när de ser mig? Att hon den där Amanda är ju fan helt prickig. Men ja, jag tycker om de i alla fall. Tur. /Fröken Fräken


fly like paper, high like planes

Helsingborgsfestivalen blev lite utav ett fiasko. De första timmarna hade vi det sweet på en staty med öl och utsikt över bungyjumpen, och någon timmes turande på danmarksbåten såklart. Efter det blev det ett jävla springande innan vi tillslut hamnade i öltältet, med ett massivt manfall. De två sista timmarna spenderades med sliskiga hamburgare och en Axel som var asnöjd över att han lyckats forma sin cigg till en cirkel utan att den hade gått sönder. Victory.

sockerdöden

Vi bakade cupcakes här hemma idag. Med massor av choklad. Mamma fick frispel och kletade frosting som om det inte fanns någon morgondag. Mina blev ganska gulliga, på ett "Hej jag är tre år och bakade muffins på dagis" sätt. Nu är jag rastlös och hög på socker, dålig kombination.


minnie

Har man en bästa kompis så borde det vara lag på att man ska vara lediga samtidigt. Sofia bara jobbar och jobbar medans jag väntar på att hon ska sluta. Oläge. Som fan. Men den 29:e följer hon med mig upp till Stockholm och gör övergången mellan semester och verklighet lite bättre. Och i helgen vankas det Danmark. Pölse på dig.

little drunk riding hood

Hoppas inte vargen kommer nu bara.

it's not forever, just tonight

Regnar det så in i helvete så kan man sitta i ett kök en hel natt. Då händer det konstiga grejer. Folk börjar dricka starksprit och bugga. Stolar går sönder och man blandar cider med Sprite. Konstigt.

kvällens utsikt

Dagen bjöd på strand med begränsad sol. Kvällen bjuder på altan, öl och full pott i solsken.

Måndagsklubben

Nu kör vi. Hejdå.

den där vardagen

Vad som händer i Småland liksom.

Man hittar sommartrötta katter lite här och var.


Med rosa tassar.


Och man blir sjukt blond. Magiskt.


Har man tråkigt gör man egna studsbollar.


Annars dricker man rätt mycket öl på skogsfestival, ligger och slumrar på någons tomt med Jossan, dricker sinnessjuka mängder kaffe och kör till Frösakull där Tv och Fv finns. Fina vardagar.

Hdsl

Sista gången jag sätter fötterna på det sinnessjukt röda golvet. I alla fall på ett tag. Närmare bestämt fyra veckor. Grattis på semesterns dag!

RSS 2.0