Vem tänder ett ljus för de som vandrar i mörkret?

Då och där, nu och nyss.JulSnöKlappariPhone4FamiljMatGranKarl-BertilMysGlögg.

Världens bästa julafton. Wow. Jag tog inte kort på någonting alls men det gör ingenting. Jag fick prick exakt precis det jag ville ha och lite till. Hej på mig!

Nittonde december var tjuvjulensdag.

Mamma och jag gick överstyr dethär året. Mums.

Satan's little helper.

Helt jävla överpepp på jul och juldagen och att Josefine ska komma hit och snön och julklapparna och allt. SHIT. Och ja det hänger en uppochner vänd stjärna i vårt kök, vi tror såklart på djävulen.

Det är ingen fara Sandra, det var bara en dinosaurie.

Igår tyckte jag att allt var rätt värdelöst. Men sen svepte Sandra in och peppade upp mig. Vi pratade om allt det där man måste få prata om ibland och fan vad bra det är. Hon är bra.

Never gonna give it up, I never wanna stop.

iPhonejävel. Har man ingen egen får man väl sno någon annans. Det här är lite december.
Let now the chimneys blaze.

Det bara snöar och snöar och snöar. När man kör bil fattar man knappt om man kör på vägen eller trottoaren och går man ut får man snöflingor i hela jävla håret. Kaos överallt, jag älskar det. Idag gjorde vi julgodis och jag har en ny kaninlampagrej som är hemskt söt fastän den lyser i alla möjliga fula färger. Åh vinter. Och alla julklappar är klara, precis alla. Puss från ett fönster.

åldras med stil.

Som nittonårig pandaunge gick jag på bal, och posade helt onaturligt vid ett träd. Som tjugotreårig pandaunge får jag på mig balklänningen igen. Like a glove. Highfive dårå.


and I keep a rabbit's tail.

Prova alla kläder i världen-dagen, fastän man egentligen har hundra andra grejer att göra. Äh. Jag rev och slet i allt fint jag har. Leopardben på, klänningar hit och dit, skitsmala midjor och tiocentimetare.Mina föräldrar har en jobbig unge.


Ketchuphuvet.

Lördag.Väst.Poser.Snygg.Pippipanda.Musik.


RSS 2.0