out here on the borderline.

Tisdag. Jag har låtsas att jag kan sy, svurit och räknat till tio, glömt bort att jag har lugg, tänkt att "vilken tur det är att jag inte är taskigt blond längre", tatueringspeppat utan ett ens ha en tid, önskat att jag var min egen chef och bara jobbade med asroliga projekt hela dagarna, klurat, saknat och fått lite nytt driv. Imorgonkväll kör jag Halmstad med Elin och glömmer allt för en stund.change your heart, look around you.

Hej. Jag provar alla klänningar i hela garderoben, tillsammans med mina nya äckelhöga skor. Fast jag vet ju att det är höst nu och allt det där, så jag gjorde en "sitta inne med en skitstor kopp te och leka med färgpennor"-lista. Men man kan byta ut tekoppen mot rödvin och pennorna mot en kompis. Om man vill. Och det vill man ju.


dearest helpless.

Igår skämde mamma bort mig med en massa nya fina saker. Jacka och skor och kläder och allting! Lagom fint. Men nu ligger jag här. Dricker te med massa honung och kollar på precis all skit som finns på tv. Idag är en paus, fan vad jag pausar, för jag vill inte bli sjuk. Kaninungen är också med såklart.

and went right back to bed.

Vafan säger man? Morgondagen är inte värd ett skit och det gör ingenting alls. Jag ligger väl här och lyssnar på klockan. Hejdå.

grattis hjärtat.

Jag är ungefär 2 timmar och 31 minuter försenad. Det var din dag igår, men i usa är det din dag nu, världens bästa Josefine.

bara när jag inte sover.

Regniga jävliga nätter med gamla färgpennor och sura nappar. Älskart.

one foot on the ground.

Sitter i soffan och dricker te ur en fisförnäm kopp, med ett pannband runt skallen och en tröja med rosa grejer på som skär sig med mitt röda rufshår. Sitter och trixar runt i mina program och vill så mycket. Sitter och tänker att imorgon händer det fan grejer och att en lila bil skulle varit fint att ha. Godnatt.

hej hallå tjena tja.

Helgen. I fredags var det alldeles för mycket hiphop och sistaminutenchips, asbra kväll med en jävla massa Tjena, hur är läget? I lördags började vi om igen. Efter fjorton liter marknadssoppa hos Emmas mamma och återhämtningsduschen hoppade jag i finaste klänningen, som satt så förbannat tajt att jag fortfarande har ont i revbenen. Vrålsnygg tjej! Ett dygn senare landade jag hemma, trött och rätt nöjd.


RSS 2.0