can't stop you hiding

Stockholm sover. Men inte jag. Morgonpromenad måste vara något av det bästa som finns, när det är solsken och man har orken. Idag hade jag det, och nästan skuttade (nej, jag flåsade och flämtade) hem från centralen när jag vinkat hejdå till Däjvid. Happy schmappy, våren kommer.

pour my drink

Fredagen är här och pizzan är på ingång. Nyttigt är inget jag kan stava till och kör fullt ut. Jag tror det kallas att leva för dagen, eller att vara korkad. Det är vilket som. Storebroren har anlänt till hufvudstaden och Kajsan har sliceboy på besök. Fullt hus. Imorgon är det all in och vi ska snubbla runt på Gås. Fin skit. Hejdå.

Hohenzollern Schloss

Nytt slott, nya dagdrömmar.

I know how this thing go

Jag smet hem i helgen, mamsen fyllde år och jag gav bort migsjälv i present. Det var alltför fint. Nu sitter jag med den vanliga söndagsångesten och lyssnar på jävligt random musik. Väntar på nästa steg och fattar faktiskt ingenting. Något måste hända. Det måste bli vår.

a case of the mondays

Ännu en borttappad helg. Vad hände? Idag sitter jag hemma i soffan med en envis förkyldning. Beverly Hills, te och mystights är meducinen. Utanför fönstret snöar det lite och jag längtar hem. När man är sjuk vill man bara ligga hemma hos mamma och pappa och vara sådär ynklig. Eller är det bara jag? Glad jävla måndag.

I'm glad I didn't die before I met you


down in a rabbit hole

Käpprätt åt helvete. Helgen alltså. Inga fina Tiki-drinkar och knappt någon friskluft alls. Ett tag ville jag nästan kasta migsjälv ut genom fönstret bara för att det skulle hända något spännande. Rastlösheten var total. På söndagen kom Fine och Tobi äntligen hem från Gävle igen. Och när de snällt öppnade sin dörr kom jag glatt springandes. Panda surprise!

bedtime stories

Resten av månaden kommer bli jobbigt fattig. Varför räcker aldrig pengarna till? Imorgon går mitt SL-kort ut, helt plötsligt, och där går sexhundra spänn *poff* hejdå. Kul. Men jag är glad ändå. För jag har faktiskt fått både klänning, fina underkläder och en röd DePalma jacka för slantarna. Nästa månad planerar jag ny kamera. Yep. Imogon är det den där fredagsdagen igen, och jag förstår inte riktigt var veckan tog vägen.?. Var det inte typ igår jag satt i soffan och hade en mysig lördagsmorgon? Tydligen inte. Den här helgen vill jag hemskt gärna gå till Tikiroom och dricka fina dinkar, vara utomhus mycket och käka fredagsmiddag med min roomie. Det låter som en plan.

you do it to yourself

Alltså vadfan. Sitter på jobbet och kan knappt titta åt vänster. Just därför försöker jag hela tiden och får huvudvärk av det. Gnäll gnäll, bit ihop och ta en treo. Dumma nacke, dumma måndag.

första februari

En riktig söndag. Jag kom ut, köpte alldles för dyrt smink och en sötsöt klänning. Josie och jag strövade runt på museéum och tittade på gamla fina dockskåp, käkade våfflor med grädde och bär, tittade på Californication och var ledsna över att man inte kan leva på godis. Typiskt. Lilla Kajsan ligger sjuk i sin säng och jagsjälv känner mig också ganska dassig. Oläge. Slut för idag, tack för idag.

RSS 2.0