Greetings earthlings.

Hej. Här sitter vi. Och bara väntar och väntar. Snart kommer en bil full med världens bästa människor. Hejdå.

today is gonna be the day.

Det finns fan inga ord för den här dagen. Den var så jävla bra. Vi startade hos världens bästa snubbe på ett söderfik, han gjorde världens bästa smörgåsar och var helt sjukt rolig. Bjöd på croissants och var väldigt fäst vid det engelska språket. TURKEY. Vi statte oss på berget och bara fanns ett tag. Sen köpte vi ett sladdbarn och drack öl på medis. Gick i hundranitti och täffade världens bästa mormor och morfar, snodde planscher, fick skoskav, kom tillbaks till medis och drack en öl till. Hamnade på Burger King och slafsade, gick ner på fina Coop och köpte bögiga filmer, satt helt plötsligt och drack folköl på Swahili, gick vidare till Carmen och satte inte alls eld på Sambucan. Puh. Typ så. Världens bästa söndag.


19 april.

Tusen tankar och tusen sömnlösa nätter. Men nu är det gjort. Det svåraste jag någonsin bestämt. Det jag har mått så jävla dåligt över och aldrig kunnat koppla bort. Inte för en endaste sekund. Men vad händer nu liksom? Det här ska bli bra kompisar. Jävligt bra. Jag löser det.

Jag är inte på väg nånstans.

Ni hittar mig här. Under öppet fönster. Söndagen tränger sig på, chipsen smakar äckligt och Tiger Lou går på högvarv. Fy jävla fan också.

stepping it up.

Ingen huvudvärk, ingen ångest, inget illamående. Fan vad värt det. Halv fyra gick jag och la mig i mina gosigaste påslakan, som alltid luktar hemma hur mycket man än tvättar de. Nu är det solpromenad. Tjing.

Tell me you're a keeper.

Det borde vara min jävla tur snart.

tjejer som hatar tjejer men som gillar varann.

Igår var hett. Brudar och pizza och vin och allt! Shit! Vi röjde runt hos Kajsa innan vi drog till bo´s och köpte öl för de sista slantarna. Och det var så mycket folk att man inte riktigt fattade. Idag var inte så awesome. Soffläge hela jävla dagen. Men Lejonkungen och rödvin med min Kajsa reparerade mig. Fint.


skinny bitches.

Jag har varit asglad hela dagen. I mina jävligt små jeans och med brorsans gamla skärp som han hade när han var 15 och skithäftig i skateparken. Score på den. Nu ska jag träffa brudar som inte gillar brudar. Hej.

holding on to what's golden.

Utvalda favoriter.

Fredag. Vi åker till Telefonplan, dricker äckliga rosa shots, illgröna drinkar och skriver saker på varandras händer.


Lördag. Jag och bästa Fine åker Redline tills allting blir en dimma.
Jag tappar bort halva migsjälv och slutar på hallgolvet. Ovanligt. Right on.


Måndag. Våfflor och öl hos tozz i Highvalley. Ni ser ju hur sinnessjukt gott det var liksom?


Onsdag. Rosé med Lotta på Snaps. Den allra första. Jag vill bara ha mer.

Idag, torsdag.
Jag lyssnar på min Sommarjävel-lista, drömmer och väntar på en ny fin fredag.

kvälljävel.

Jag skulle bara vilja träffa en endaste person just nu. Mest av allt i hela världen.

If I share with you my story would you share your dollar with me?

Det var ju påsk dårå. Det tog 7 och en halv jävla timme för tåget att komma fram, och jag fick sitta bredvid en trevlig adhd kille som gärna berättade hur mycket alla hans prylar i hans rum var värda. Och hur många ciggaretter han rökt under dagen och hur många hundvalpar hans pappa sålt. Hur kan det alltid hända mig? Aja. Hemma var det fest. Kycklingar brann och tjädrar blev klättrade på. Grattis Johanna!

RSS 2.0