You're stupid baby, when you're sane

I några timmar lyckades jag faktiskt vara produktiv, och satte ett ansikte på mina idéer. Duktig katt. Nu sitter jag på min säng och försöker rensa skallen med diverse musik. Egentligen skulle en lång och kylig promenad hjälpt mer men jag är för lat ikväll. Det är liksom sådär igen, att jag inte riktigt vet vad jag ska ta mig till. På ett ganska fint men förvirrande sätt. Skitsamma egentligen, shut up you spoiled girl. I vilket fall hjälper mina nya hörlurar mig med musikdelen av kvällen och jag slipper höra ungarna ute på gården eller tantens tjattrande i köket. Sweet.

A beautiful day for a tattoo?

Trots en förkyldning som rusar runt i kroppen klarade jag av helgen ganska smärtfritt. Förutom en nära-svimmnings-attack i tunnelbanan och grym hosta. Hursomhelst. En fin Oskar kom och hälsade på mig i mitt lilla rum, vi drack öl med Beppe som skulle åka över Atlanten till Canada, och Sthlm Ink Bash besöktes både en och två gånger. Med en ny piercing som resultat. Mjau. Och min fot är för liten för min fina tattoo-idé. Tydligen. Vilken nitlott. Just nu sitter jag på jobbet med Kajsa som sällskap och ska vara lite produktiv. Har jag tänkt. Sen ska jag slacka resten av kvällen, och sakna en viss grabb. Voff.

I've missed you, tiger lou.


How to end a week

För mycket öl, gorilladräkter, pingis, kickbikes, champagne, solsken, rulltrappor och yatzy!

Tjugofjärde augusti

Jag har haft en kalasfin dag idag. Spatserade upp till stan, där jag hittade både en karamellburk och en körsbärsklämma, och sen vidare till Hötorget där jag hittade en Kajsa. Vi satte oss på konserthustrappan och spelade yatzy i solen. Jag briljerade som vanligt och kastade iväg en tärning som olyckligtvis hamnade i en killes byxor. Han blev väl inte jätteglad över det kanske. Hoppsan Kerstin. Nu sitter jag i mitt riktigt ostädade rum och funderar på att ta tag i saken. Men njae, det blir nog en film istället.

Och ni vet väl att sensommaren har kommit nu va? :)

"Är det sant?!"

Ja, det är det faktiskt...

The start of something new

Veckan trillar på, i vanlig ordning. Och jag känner bara att allt är så himla mycket bättre nu. Tack vare fina människor som tar hand om mig i den stora staden, och får mig att inte längta hem varje sekund. Förra året vid den här tiden var allt en enda stor röra, och hem var allt jag tänkte på. Men nu, nu är det annorlunda. Jag har kanske äntligen vuxit i mina lite för stora skor.

Finger food

Det här är fantamig den finaste ringen jag någonsin sett. Shit shit shit.

What's cookin'?

Snart ska jag gå och träffa Cajsan, vi ska ut på outforskade jaktmarker. Östermalm, gulp.
Jag ska vara såhär goodlooking, med min propeller är jag alltid redo.

Fin vit katt

Ett tips. Gå aldrig till frisören bakfull. Det funkar faktiskt inte alls. Men nu är det gjort i alla fall. Min frisör heter Elin och passade mig så jävla perfekt. Jag är blond som en albino på vissa ställen och pissgula på andra. Det var det bästa vi kunde åstadkomma efter bara en behandling. Det är ju tydligen en process att bli så vithårig. Jaha. Den svarta slingan är numera rödbrun, vi fick inte bort den mer än så. Det kan tyckas att jag borde vara lite bitter, men tvärtom. Jag är asnöjd för det är betydligt bättre än innan.
Tveksam blondering.

Dead Meat

Jag hatar McDonalds.och ska aldrig mer gå dit. Förövrigt var det en shysst kväll.

Poor monster

Jag tycker det är dags att uppdatera min coinpurse. En riktigt välinvesterad 50-lapp skulle det vara, min väska skramlar konstant.

Skymningslandet

Vi bestämde oss för en kvällspromenad, för de bästa promenaderna har man ju faktiskt då. Äntligen fick jag komma upp på berget, titta ut över staden och tänka att världen är så himla stor. Eller liten, det beror på. Också fick vi klättra lite med, det gör man inte varje dag. Sorgligt nog. Fast för mig som har svårt för att sätta en fot framför den andra utan att snubbla är det lite farligt. Mjau.

That's the way aha

Titta vad jag hittade. Jag dör. Trion spelade in musikvideo i gymnasiet och var som vanligt sjukt snygga.


Vad ska man göra

När man inte riktigt vet vad man ska ta sig till?

Have a drink on me

Det blev Tisdagsöl. Inte illa. Till och med två södertäljegrabbar fick vi med oss ut i natten. Det dracks massor av öl, vissa krossades på golvet. Klantskalle. Efteråt kladdades det med för mycket McDonaldsmat och jag hade sötsur sås precis överallt. Kajsa lyckades halka av stolen, inte helt oväntat. Och det slutade såklart med att halva skaran sov i min lilla ursäkt för ett hem. Himla snällt gjort av mig.

Jag har lite ont i hjärtat

Bara lite ont, på ett fint sätt.

I smell icecream!


Lovely letters

Min fina mamma gör det igen. Sådär mysigt som bara hon kan.

Nyckelord

Trevligt, Tråkigt, Typiskt, Tveksamt

Är det Gussi?

Elin har blivit utbytt mot Angelica. Och efter gårdagens bravader orkar vi inte mycket mer än att slappa och prata strunt. Riktigt fint är det. Och ja, Angelica leker med sina nya kläder för att underhålla sig själv när jag är datanörd.


Visdomsord

Jag försöker göra cirkustricks och Elin kläcker ur sig : "Du vet att aporna trillar alltid i buren"

Nu blir vi farliga

Elin är här, min fina kusin. Vi hoppar runt och förbereder oss för Ace. Testar tveksamma frisyrer, biffar oss och snackar om ananasarnasarnana, överlag.

Nittionioenkronor

Lite fin den var! Den ska bli min, for sure.

All for one and one for all

Dags för ny kategori. My friends are prettier than yours. En finfin kategori där jag tänker skriva lite om mina vänner, eller visa fina bilder på de, eller visa något fint vi har gjort tillsammans. Fint, helt enkelt. För de är ju det bästa som finns.

Cajsa med K

I fönstret på Drejargatan hade vi det trevligt, Caj och jag. Vi pratade om tråkiga människor och spännande framtidsplaner. Och grabbar med fina namn såklart. Hon är bra hon.


Keep up hope

"2 dagar mindre än i förrgår"

The Wait

Lite fantastiskt ändå. Titta Sofia, titta!


Keep up hope

"Det är en dag mindre än igår"

Tomorrow's dream

Idag dagdrömmer vi. Cajjan och jag. Om nyinköpta ljusa lägenheter med tillhörande inflyttningsfika. Där man kan ta med sig sin kanin som heter Kerstin och ha på sig en fin klänning bara för att. Ah honey, what to do?

Dessutom är jag en väldigt fin småländsk flicka idag! score

Light's off

Jag är utmattad. Orkar inte tänka. Så idag blir det bara ett hejdå och ett godnatt.

Rasmus tipsar

Det är så fint. Jag sitter här och gråter. Seriöst, gråter. Jag vill också ha ett lejon.

Påminn mig

Om att köpa ett mer stabilt paraply. Jag är totalt dyngsur. Verkligen, från topp till tå. Men och andra sidan, regn är en fin ursäkt för att få mysa runt i luddiga varma strumpor. Kanske under täcket, kanske med en bra film.

Fingerfuktare

Bara ett jävligt roligt ord, och räligt. Men ack så användbart. Nej.

Wish me luck

Första arbetsdagen alltså. Sjukt många vuxenpoäng. Vi är bara 5 stycken på jobbet, och det är en ganska skön mjukstart för någon som varit ledig i sju veckor. Jag har en stor fin dator att jobba på och en stor skön stol att sitta på. En bra första dag. Let's make some money.

Guess who just got back today

Nu är jag alltså tillbaka i Stockholm. Puh. Och har det skitbra, tack vare fint umgänge. Rullade in vid 6 snåret igår och fortsatte kvällen i Cajsas fönster. Med öl och pasta och fetaost. Vi gjorde ett tappert försök att gå ut, men det slutade med att vi drack varsin öl och kom på att vi var nog rätt trötta ändå. Efter tre matstopp på hemvägen och en hel massa studsbollande landade jag i min säng.

Idag mötte jag upp Cajsa igen och promenerade söder runt, nästan. Snart ska jag träffa Fine och Tobias. Mysdag.

Manex box

För en ynka 100lapp fann jag Manex. Han satt och såg ledsen ut i en glasdisk utanför Hässleholm och där kunde jag inte lämna honom. Visst är han helt fantastisk? Jag undrar vilka skönheter han har fotograferat genom åren.


RSS 2.0