En snygg död väska

Titta så fin! Helt underbar väska som skulle kosta mig 600 kronor. MEN den är i getskinn, och det tycker jag är lite äckligt. En helt ny väska i dött gammalt skinn liksom. Kanske kan jag stå ut med det?
image365

image364

How bitter fucking sweet it is

Lyssnar igenom alla mina kära Tiger Lou album. Och konstaterar att han fortfarande är the one. Så satans jävla bra! Ja man måste faktiskt ta till svordomar för att förklara hur fint det är. Så många minnen som bubblar upp när man lyssnar. Sista sommaren i Markaryd, innan jag behövde bli "vuxen" och ta hand om mig själv. Sommar, sol, känslor, köra bil med högsta volym, sitta utomhus med vinden i håret och slippa tänka på någonting alls.

You ask me about the future and what I think it`ll bring, I freeze up and can´t think of a single thing.
image363

Defrost me!

Nu vill jag ha vår/sommar mer än någonsin. Jag vill vara snygg i min skinnjacka, gaddammit!
Puss på det.
image362

Igen

Nu hände det igen. Idag fick jag för mig att lyssna på Kanye West - Trough the wire. Bara för att jag alltid lyssnade på honom för några år sen, och Trough The Wire var den första låten jag gillade med honom. En totalt bortglömd låt. Och nu när jag kom hem stod TV:n på ZTV och de drog igång KAKSI. Med Kanye West såklart. Trough The Wire och Diamonds are Forever. Strange? Ja, enligt mig. Is it a sign maybe?

Simsalabim!

Juno

Ja, alla andra skriver ju om Juno och då måste jag också göra det. Fy helvete vad underbar den var! Efter min, Fines och Tobias pizzakväll igår gick vi och såg den. Och den var så löjligt fin och bra och roligt och underbar. Rekommenderas starkt! Soudtrack som jag bara vill köpa nu nu nu och själva "introt"  (ni vet när de presenterar filmbolagen, producenter och grejer) var det finaste på länge! Se den!
image361

Idag vill jag ha det här!

image359image360

Ess

En riktigt skön bild som jag snodde från Fineys bilddagbok. Tagen på ACEs dansgolv. Jag vill dit nu!
image358

Elaka häxans slott

Eller Bishopcastle som det heter på riktigt. Här snackar vi sagoslott, fast på ett läskigt, roligt sätt.
image357

Neuschwanstein

Lite nya vinklar på orginalversionen av Törnrosaslottet. Drömslottet for sure.
image355image356Lite

Torn och tinnar

Mmm nu är det läge att lägga in en ny kategori. Alla fina slott jag hittar och vill bo i. Suck, livet är orättvist.

Åsiktsmaskinen

Jag tycker att jag har blivit dålig på att klottra ner tankar och åsikter här på senaste tiden. Det är ju inte så att jag inte tycker något om någonting, tvärtom! Men hjärnan orkar inte med riktigt, det försigår så himla mycket annat "där uppe" så jag får helt enkelt inte plats med grundliga redogörelser för världens alla orättvisor/rättvisor. Men jag kommer nog igång igen. Snart. Tills dess får ni nöja er med en massa gnäll om hur jag mår och vad jag gör om dagarna. Plus att jag fyller på den milslånga önskelistan med saker jag vill ha.

P.S. Jag köpte nån sköljgrej på Apoteket till min onda tand. Den hjälper nog men den tar bort all smak för mig, jag drack precis en latte som smakade luft. Tråkigt. Gnäll gnäll. D.S.

Play

Den fränaste mp3-spelaren jag någonsin sett. Majgad!
image354

It´s all about the money, and the tooth.


Jag har sedan länge en hörntand som vägrar växa upp helt. Den har gottat sig nere i en håla i tandköttet så länge jag kan minnas. Låter grose och det är det också. Igår kväll svullnade hela skiten upp och jag känner mig nu som en gnagare som sparat mat i kinden i flera månader. What to do? Jag hoppas att något så enkelt som värktabletter kan hjälpa ner svullnaden, annars komme rjag börja gnälla över ett framtida tandläkarbesök. Gulp. Inte så farligt anser många och jag brukade vara en av dem, men eftersom min tyska brutala tandläkare behandlar tänder med hammare och spik bävar jag inför nästa möte. Löjligt hårdhänt och med ett lynne som en slaktare, låter det som den ultimata personen att gräva runt i er mun? Nej.

Slutgnällt för idag. Nu är det jobb som väntar och jag ska trösta mig med alla mina pengar som rullade in på kontot idag. Ka-ching!

Mitt sjätte sinne?

Diverse ord, namn och låtar har en tendens att dyka upp när jag tänker på dem. Sånt som man inte hört eller tänkt på på evigheter. Om jag hör ett ord som jag tänker att "oj det säger man inte ofta" eller "undrar vad det betyder" eller " det är ju ett konstigt ord" då dyker det upp överallt. Igår var det namnet Phillipe som dök upp. Och det är ju inte så konstigt tänker ni, men för mig är det konstigt. För jag tänkte extra mycket på det namnet när det dök upp i en film, sen dök det upp igen i en annan film. Samma dag. Så är det alltid för mig. Men fasen jag kan inte förklara det riktigt, bara inne i mitt huvud. Just nu är det låten Teenage Wasteland som dyker upp. Inte varje dag man hör den liksom. Och det tänkte jag igår när jag hörde den, och nu dök den upp på jobbet. Alltid, alltid är det sådana saker som händer. Hum, make sense? Ja det känns mer övernaturligt för mig än vad jag kan få fram i text. Och fan jag kommer inte på alla mina fina exempel. Men så är det i alla fall! Punkt slut.

Stämmer det?

Gjorde "Vilken hundras är du?" testet som Fine tipsade om. Vet inte om jag är riktigt nöjd med resultatet. Är det verkligen jag? Uppmärksam, vänlig, vaktig och leklysten kan jag ju gå med på.

Berner sennen
Berner sennen är en stor lugn hund med jämt och lugnt temperament. Men den är också mycket ivrig och leklysten. Berner Sennen är en självsäker, orädd, uppmärksam och godmodig hund. Den är sugen på att lära sig nya saker och mycket vänlig. De är vaktiga men samtidigt hängivna folk den känner. Självsäker och vänlig inför främmande. Älskar att vara ute sommar som vinter.
image353

Laura Marling

Lyssar och njuter av Lauras musik nästan varje dag nu. Underbart.
image352

Det luktar pengar

Det  verkar som att pengaproblemet löser sig after all. Imorgon lever jag förhoppningsvis inte längre under extistensminimum. Mina shoppingnerver har blivit smått rubbade efter den grova fattigdomen men nu ska de gå i terapi. En väldigt lång och genomgående terapisession på stockholms shoppingstråk. Cause we are living in a material world and I am a material girl.

Fy på mig!

Fy, dålig dålig bloggare!
Så..helgen. Var hos Cajjan och hennes Erik i fredags, hon var snäll nog att bjuda en fattig stackare på vin och öl. Inte så dumt. I lördags var jag inne hela dagen, trots det fina "vår" vädret. Men i söndags ryckte jag upp mig och slängde på mig promenadskorna igen. Swoooosh sa det när jag susade runt bland söders gator och, tro det eller ej,  tillsist gick jag "vilse". Helt plötsligt var jag tillbaka på ett ställe jag nyss varit på. Hur fan gick det till? Ovetande hade jag gått i en cirkel, en väldigt stor cirkel. Bestämde mig för att ta första bästa och säkraste vägen hem istället för att försöka reda ut hur jag hade kunnat irra bort mig. Im such a screwup. Men 50 härliga minuter var jag ute i friska luften. Duktig.

Wow jag kan verkligen inte tänka ut roliga meningar just nu. Jag lägger ner det här inlägget nu och återvänder när jag har något vettigt att skriva. Tjabba.

Uppdatering Storebror

Ingen David till Stockholm idag. Inte denna helgen överhuvudtaget. Tråkigt och skönt på samma gång. Vad fan ska jag då göra ikväll? Ja, livets stora fråga.

Grattis Lilla Mamma

Idag fyller min mamma år. Jag tycker om min mamma. Hade jag kunnat skulle jag bakat en gigantisk tårta till henne. Skrik Hipp Hipp Hurra!
image351

Storebroren

Ikväll kommer min käre broder David till storstan. Visserligen inte för att hälsa på mig utan för att gå utbildning. Men han ska i alla fall uttnyttja mina exklusiva 15 kvadrat som sovplats. Vilken tur att han har mig va?

I helgen vill jag följa med Fine till Andy Warhol utställningen, jättegärna, but no money no play. CSN har fortfarande inte fattat beslut om jag ska få pengar eller inte. Vad fan har jag gjort dem egentligen? CSN står inte högt på min gillar-lista just nu ska de veta. Fnys. Usch ja. Att vara beroende av att någon kontorsmänniska ska stämpla OK på ett fjuttigt papper som heter Studieförsäkran är inte min drömtillvaro direkt. Jag ska starta ett eget lättsammare substitut till CSN när jag blir stor. Varför ska det vara så krångligt? Ja ja, vad är väl en bal på slottet. Jag ska inte tänka på det mer och bara tro att det löser sig till slut. För det gör det ju alltid, right?

*trumvirvel* Hepp!

Storebroren (sorry Marie och David för bilden, jag har snott den någonstans)
image350

Punky Pins

En webshop helt i min smak. Love it!
image349

You wanted the best, you got the best!

Alltså här sitter jag iförd min KISS-tröja helt lugn och ovetande. Helt plötsligt träffar nyheten mig som en spark på smalbenet. KISS till Sverige 30 Maj! Biljettsläpp imorgon 09.00. Un-freakin-believable! Alltså jag vill så gärna dit, av hela mitt hjärta. Tänk vilken grej. Jag slänger in ett standard WOW.
image348

And so your back, from outer space!

Back at work och back i webshop träsket. Allt med 80-talet tilltalar så...Ge mig! Tänk att få sussa sött och drägla på de här snyggingarna. Wow.
image347

Vård av sjukt barn

Vaknade igår morse med halsont. Kändes som det satt en golfboll i strupen som man inte kunde svälja ner, härlig känsla det där. Så det fick bli en hemmadag plus en lång promenad i jakt på frisk härlig luft. Nöjd med mig själv efter den långa nyttiga promenaden gick jag hem och fick istället migrän senare på kvällen. Not so great. Somnade med handen på pannan efter många timmars vridande och snurrande i sängen. Pust. Vaknade idag med någon Quasimodo-liknande defekt på ögat. Så istället för hals och huvud satt det på ögat. Again, not so great. Idag får bli ännu en hemmadag I guess.

Helgen:
Helgen var supergood. Myspys i fredags, "tjejkväll" med utgång till ACE på lördagen och kvällsmat på Fyra Knop på söndagen. Jag var som vanligt sjukt dålig på att ta egna bilder men Fine tog en massa! En massa fula såklart :)
Nu har Angelica och Kanstrup flugit iväg till Australien där starten på deras två månader långa backpacking börjar. Avundsjuk? JAG?! Så in i helvete...

Kommentera mera!

Jag tycker ni är tråkiga som kommenterar så dåligt. Bekräftelse I want, uppmärksamhet I need.

Nu är det endast en timme av meningslöst surfande kvar, sen får jag gå hem och umgås med FunkyFresh.
Det gillar jag!

Töj matsäcken!

Just nu sitter Angelica på mitt lilla rum och gömmer sig. Och jag sitter här och är så mätt att jag skulle vilja somna. Raring bjöd på lunch, Chicken Tikka Butter Masala, på Shanti. Mums!
Fast jag skulle mycket hellre sitta i mitt lilla rum med Angelica. Vi är av samma skrot och korn hon och jag.
Nu ska jag försöka rulla bort till kaffemaskinen, eller nej jag sitter nog kvar på min stol och sköljer rent min kropp med vatten. Aj. Att vara proppmätt är äckligt jobbigt...

Ögonfröjd

Vi avslutar den här dagen med mer Hjärtan!
image346

Idag kommer Angelica!

Sorry FunkyFresh men jag hade ingen annan bild på dig :)
image345

Jag drack en Pepsi

Och hela min nyttiga dag med sallad och keso gick åt helvete. Oj fasiken vad mätt man blir. Läsk är döden!

The day of hearts

Alla Hjärtans Dag. Det måste vara mitt favorit "högtids" namn. Jag myser lite grann inombords varenda gång jag hör det, eller tänker på det. Idag är en dag man ska rå om varandra lite extra. Visa att man tycker om och bryr sig om de man redan tycker om och bryr sig om i vanliga fall. Helst skulle jag vilja köpa en enorm påse med godishjärtan och strössla omkring mig. Som någon sorts kärleks fe? Jag blir alltid lite extra löjlig på sådana här dagar. Igår gick all min hjärtepost iväg, precis som planerat. Ha en hjärtlig dag!
image344

Hipp Hipp Hurra!

Idag fyller min storebror 23år! Grattis till honom, han fick en boxare av mig.

image343

Är vintern över nu, snälla?

Idag är det nästan vår! Eller nja, jag frös inte när jag gick till jobbet, solen skiner utanför fönstret och när jag slog upp ögonen vid 07.00 var det inte helt kolsvart ute. Då är det vår säger min hjärna och mitt solstrålelängtande ansikte håller med. Man mår så mycket bättre av "ljust" väder, men det är ju allmänt känt. Jag vill ha sommar! Sitta på filt i parken, dricka öl utomhus, trippa runt i klänningar, använda solglasögon och kura skymning utan behöva vara inomhus. Härligt härligt.
När sommaren kommer ska jag äntligen få använda mitt fyndade CM linne. Great!
image342

Oj oj oj!

Det här är historiskt! Och jag kan inte åka dit. För jag ska till dumma Hyper. Fan och hans moster.
image341

I said Brr

Idag är det en svinkall dag! Frusen som en nakenhund på Nordpolen ville jag så gärna ligga kvar i min varma säng. Men istället smög jag upp i mitt täcke och letade upp både kläder och frukost. Någon gång ska jag mysa runt invirad i ett täcke en hel dag. Det är så tokigt härligt. Helst ska det ackompanjeras av en stor kopp te och smaskiga scones med aprikosmarmelad..Mmm. Och helst i en egen finfin lägenhet. Nej, nu har jag drömt mig bort länge nog.

Dagens tips: Laura Marling´s video My Manic and I. Alla hennes videos är fantastiska.

Jag vill ha hennes frisyr!

All alone

Helt ensam på jobbet. Sist kvar och det känns riktigt skönt. Lyssnar på the music of my choice och klurar på min senaste uppgift. Men snart går jag hem. Pusshej

En oskriven lag

Det borde vara förbjudet att ha sådana här godsaker på jobbet, speciellt de med choklad. Vem kan hejda sig liksom?
image340

Monsterbildinlägg från helgen!

Fredag: I love the 80´s tema på Marie Laveau. Vänd er till Fine för bilder.
Lördag: På vandringsfärd till Åsögatan och Kvastmakartrappan. Är det Stockholm eller Småland egentligen?
image333

image335

Söndag: Fika i fönstret på Blå Lotus, shopping av rosa skor.
image336

image337

image338

image339

Vem tog mina naglar?

Måndag morgon. Igen. Behöver jag säga mer?
Var så trött att jag knappt kommer ihåg hur jag kom till jobbet, men nu sitter jag här.
Igår kväll var det manikyr på hög nivå, och det slutade med genomskinligt nagellack (hör och häpna!) istället för det sedvanliga svarta. Resultatet av det är att jag knappt känner igen mina egna händer, det var längesen de inte hade någon onaturlig färg på sig. Spookey!
Men snart är det lunch, och jag är redan hungrig som en varg. Graow. Quinoapasta, halloumi och tillhörande sallad står på menyn. Och jag har längtat efter den sen igår kväll när jag lagade den och packade ner den i matlådan. Food Freak!

Snart ringer mat och sov klockan...Hejdå!

Jag är datorlat

På helgerna är jag sjukt dålig på att blogga, eller ens starta datorn. Men efter en bra dag som denna måste man ju klottra ner något i alla fall. Fika på Blå Lotus, vi satt i fönstret. Nu är det gjort! Inte så mysigt som jag föreställt mig. Lite för trångt och alldeles för varmt. Puh! Men på chokladbollen, snickerskakan, latten, colan och Cajsa fanns det inget att klaga på! Lite FP snack och mycket skitsnack om världsliga ting, det gillar vi. Efter fika följde en liten shoppingtur. För mig som äger 200pix tills den 25:e var det en psykisk påfrestning. Men födelsedagspengarna jag hade med mig gick åt till fina saker, trots fattighets-ångest. Imorgon har jag ett bildinlägg planerat som visar alla helgens aktiviteter, eller nja lite av dem i alla fall. Nu är det dags att stänga av Bella för den här dagen.

Hopp!

Big Fatty

Jag vill ha den här från Urban Decay! Mest för att den är så jävla snygg, och namnet är shysst. Big Fatty Mascara.
image331

Den lilla svarta

Igårkväll hade jag provningsmaraton med diverse halsband till min nya klänning. Kan inte för mitt liv bestämma vilket som är bäst...? Oh my god I love my dress!
Och det är hysteriskt roligt med Jesus-ljussättningen!
image326


Brev från Mamma


image325

Lite Tiger Lou

Såg igår att de börjat sända Tiger Lou och Firefox AKs nya låt på tv. Fin överraskning! Men jag måste få skryta och berätta att jag redan sett den för några veckor sen. Som den inbitna Tiger Lou anhängaren jag är! Låten börjar växa på mig, jag tycker nog att den är ganska trevlig. Om man bortser från introt som känns lite för mycket elektro för min smak. Men Nixon kommer alltid att vara THE Tiger Lou song of all times. Svårt att överglänsa den. Men Winter Rose, hum, jo jag gillar den.Thank God It´s Friday!

Igår tog jag verkligen mig i kragen och slängde på mig mina rosa walking shoes. 50 minuters bestämt vaggande med Audioslave på högsta volym i öronen. Fort, fort knatade jag runt på söder. Det var en skön känsla att komma hem igen och känna sig sådär äckligt hurtig och nyttig. Efter ett försök till armhävningar och situps gav jag upp och bryggde te istället. Sen var det Californication och Scrubs som gällde innan sömnen kom som en käftsmäll. Skönt.

Idag är det fredag, det betyder helt logiskt att det är lördag imorgon och det betyder i sin tur att man får sova hur länge man vill. Me like. Nu ska jag smutta vidare på min latte och planera dagens powerwalk runda.

Poff!

Guldkorn

En annan sak som höjer stämningen på morgonen är ZTV:s gamla program. Sköna 90-tals program med gräsliga kläder, gammal musik och dagens tv-profiler i deras ungdomsdagar. Peter Siepen, Kristian Luuk, Myror i brallan-Ola... Det är sjukt roligt! ZTV måste ha något jubiléum av något slag? I don´t care what the reason is. Bättre än att behöva lyssna på Hitparad i alla fall...

Kul att ZTVs hemsida är helt jävla svart....?
image324

My cuppa

Den här hade passat perfekt till min mysfrukost. Waowi!
image322
image323

Att äta frukost på jobbet

Det är något av det bästa som finns! Gick inom Konsum och köpte goda frallor, ost, mjölk och ett nytt chaite. Fixade iordning en ordentlig latte, tjoffade upp en bulle och slängde ost på den. Och nu sitter jag och njuter. Att inte äta frukost hemma gör mitt tidsschema grymt mindre pressat.
Igår var jag som bekant på H&M med Fine och istället för att bestämma mig för antingen en blå eller svart klänning hittade jag en helt ny! En svart liten bakelse. Dock lika dyr, dumt. Ska dit på lunchen och prova den igen. Prova = Köpa?
Utmaningen "Prova det fulaste plagget du kan hitta" slutade oväntat. Medan jag drog fram en rosa och svartprickig sliskig blusliknande sak ur det mörkaste hörnet i butiken, hoppar Fine fram med en tillsynes helt okej klänning. "Kolla vad ful!" Ja? Bäst att spela med tänkte jag :) Men även fina Fine kom på andra tankar när hon drog på sig sitt val. Och nu finns det tankar på att köpa "den fulaste klänningen". Själv brydde jag mig inte ens om att prova den hemska blusen. H&M:s jävla provrum är på tok för varma och man vill inte spendera en enda extra minut där inne. Puh. Vem vill prova kläder och svettas som en gris samtidigt? Not very attractive.

Ikväll är det Californication. Yay!
Nu ska jag fortsätta mumsa på min frukost.
Good mornin to ya.

Hejdå tidsfördriv

Msn fungerar inte och Facebook fungerar inte. Vad gör man då när man har time to kill? Blargh!
Jag längtar efter lunch. Hoppas hoppas att min matlåda är intakt. Jag föll för grupptrycket igår och käkade lunch på Shanti. Ooops! Och sallad kan ju bli rätt sloppy. Men jag får väl bita i det sura äpplet och strunta i att varken titta eller tugga maten, för gå ut och äta har jag verkligen inte råd med. Studentliv, jag säger då det. Djup suck.

Klänningar och gamla söder

Efter jobbet igår gav jag mig ut på en rask promenad. Genom södermalms virrvarr av gator och torg traskade jag och tittade på alla fina gamla hus. Hade det varit varmare väder (ljummen sommarkväll) hade jag nog fortfarande vandrat runt där, med huvudet i vädret, spanandes efter fotografivänliga hus. Uppe på Katarina Kyrkobacke hade jag kunnat använda upp hela mitt 4GB minne på kameran, utan problem! Pittoreska miniatyrhus, krokiga kullerstensgator, sneda husväggar, skumma gatlyktor och tystnaden. Inga bilar som svishade förbi och inga tonårsgäng som spelar upp den senast nerladdade MP3:n på mobilen för varandra.
Och vips så hade 40 minuter passerat! Och jag kom passande nog ut mitt framför H&M på Götgatsbacken. Väl inne hittade jag den perfekta klänningen (såklart) i både älsklingsfärgen godisblå och älsklingsfärgen svart. Kan det bli bättre? Det är inte alltför ofta jag hittar fina klänningar som dessutom passar. Men istället för att impulsköpa en i varje färg tar jag ikväll med mig Fine som smakråd. Duktigt va?

Och de där rosa pumpsen på Nilson spökar fortfarande i den köpiga delen av min hjärna. Köp köp köp, viskar det. Att jag hittade ett perfekt matchande diadem på Lindex för 30 spänn hjälper inte precis.

Nu ska jag häva latte. God fortsatt morgon.

Make it happen!

NÄR kommer de här två godbitarna till stan igen? Åh,vill se och höra vad ska jag göra?
Får inte ut ett dyft vettig information av deras sida heller. Dumma dumma.
image321

Blackout

Skärmarna blir svarta, nätverket lägger av, kontakten med servern försvinner, alla skriker. Drama.
Men nu är allt bra igen :)

Byta ut Bella?

Svart mot vit? PC mot Mac? Bella mot...Maja? Jo, jag vill ha en!
image320

The first day of the rest of my life?

Igår kickstartade jag mitt sunda(re) liv. Inge småtugg, frukt istället för kaka vid 4 och det bästa av allt; tempopromenad i 30 minuter medan jag väntade på tvätten. Hurra för mig! Och nu till den svåra biten, att inte släppa efter. Därför har jag med mig vindruvor till jobbet, och en smarrig quinoapasta-sallad till lunch. Nu blir det kaffe, men inget sliskigt socker minsann!

Josefin, när ska vi spela badminton?! ;)

Lunch

Jag fick äntligen tummen ur och gick till Lindex och köpte nya strumpbyxor. Svarta tjocka varma och fina. Mina förra gosiga var min mammas gamla och pajade tvärt en morgon när jag behövde de som mest. Gummibandet i midjan sa hejdå och tog livet av sig. Buhu. Efter några månaders sörjetid tog jag mig alltså tid och bytte ut 199 svenska riksdaler mot nya. Nöjd. Jag passade samtidigt på att sno åt mig ett gratisexemplar av Sofis Mode. De som är nyfikna på den nya omtalade modebilagan kan ju, som jag då, pysa till Lindex och ta ett. Nu ska jag dricka en latte, läsa tidning och vänta på jobb.

Tjoflöjt!

The end of the weekend

Ja, nu är helgen slut. Och summan av kardemumman är att det var en bra helg.
1. Heineken på fredagen i Cajsa&Eriks nya lya, i sällskap med bland annat Södertäljegrabbarna och andra inbitna markarydsbor som var 08:or över en helg.
2. Blev väckt på lördagsmorgonen av någon tjomme som ringde och sökte min bror, och frågade om någon avställd Audi. Som den utmärkta lillasyster jag är låtsades jag inte veta Davids nummer, utan gav numret hem till mamma och pappa. Det borde finnas en lag som säger att sådana snubbar INTE får ringa tidigt på lördagar. Eller på helger överhuvudtaget. Jeezez.
3. Film och chips i min ensamhet på lördagskvällen. Efter en kvart av filmen insåg jag att jag redan sett den, men då kunde jag lugnt bläddra i min nyinköpta Nemi-tidning samtidigt. Hurra!
4. Gick på öppen visning av drömlägenheten med Cajsa som sällskap och gick sen och käkade på Blå Lotus. Inga blöjbytande mammor där denna gången (tack och lov) men fullsmockat med folk. God pastasallad med fetaost! Yum!
5. Hem och testade tekannan jag fick av Fine i födelsedagspresent. Så löjligt galet underbart fin den är!
6. Resten av dagen pratade jag i telefon och viruscannade Bella. Igen.
7. För att bota min rastlöshet bäddade jag ner mig och glodde på Bewitched. Som var över all förväntan! Will Ferrell är (tydligen) sjukt rolig!

Bambis vänner

Aw, så fin. Den hade jag velat ha på väggen i den här lägenheten! :)
image319

Ikväll

Ikväll ska det firas att Cajjan har flyttat in till civilisationen! Det firas bäst med öl tycker jag...
Därför sprang jag iväg och proppade min väska full av öl på lunchen.
image318

Ännu en grej på önskelistan

Space- the final frontier. These are the voyages of the Starship Enterprise.
Her five year mission: to explore strange new worlds. To seek out new life and new civilizations.To boldly go where no man has gone before!
image317

Burgruine Nürburg

Och det finns en borg/slotts ruin där! Jag förstår noll procent av det tyska språket men jag tror det står att detta underverk finns i samma stad som Rock am Ring? Woh!
image315

Shit pommesfritt!

Rock Am Ring, Rock Im Park.
Alltså förstår ni vidden av det hela?!
RAGE AGAINST THE MACHINE ska dit! De ska spela där! På en scen, med sina instrument! Och man får kolla. Shait! A dream of mine. Tänk att få se dem! Metallica, Bad Religion och Babyshambles är en god bonus! Hjärnan går på högvarv. Kan jag åka? Har jag råd? Kommer jag vara åksjuk i bussen dit? Vilka kläder ska jag ha med mig? Jag har inget tält? Vilka ska med?
Och mitt i all extas och mentalförberedelse får jag smaken av grillkorv med mos från Markaryds Torggrill i munnen. Hur konstigt är det? Eh ja, WOW iaf!
image314

Godmorgon solstråle!

Nej, inte precis några solstrålar såhär en vintermorgon. Men det hindrar inte mig från att vara go och gla´!
Efter att ha snoozeat i 50 (ops) minuter släpade jag mig, iförd min röda morgonrock, tillslut in i duschen. Och väl i vattenfallet piggnade jag nog till lite. Susade runt hemma letandes efter kläder, smått stressad och pressad av klockan.
Men ändå fullständigt harmonsikt, nästan som om det vore en sommarlovsmorgon och jag gjorde mig iordning inför en picknick.
Nu ska jag fortsätta min bra-iga morgon/förmiddag.

Have a nice one!

RSS 2.0